Kızlar ben de aralıkta anne olacağım inşş.Sizin topiğinizi keşfettim bir süredir bakıyorum bebişlerinize.MAŞALLAHhepsine hepsi de çok güzeller.iyice hevesleniyorum bakınca.Allah hepsini analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşş:asigim::Saruboceq:
deniz bu kız boncuk gibi olmuş maşallah canım
çok duru bir güzelliği var. çok sakine benziyor.
Ayy canım geçen sene bizlerde böyle ümit ve hayallerle bekliyorduk inşallah tez zamanda sende bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla..
Al hayatım sen doğur kızı ben yeni ciciler alarım size .Ya kıyafetlerini saklıyordum da kuzen doğum yaptı ona verdim çoğunu inşallah temiz pak kullanırda içim gider vallatubik maşallah çok güzel sanki oyuncak bebek yaw bakınca afaalladım gerçekmi bu diye 41 kere maşallah
özlem derin yine yakıyor ortalığı bak alıcam kıyafetlerini saklıyon demi
seninde ikinci oğlan olacak bende güzelleri sana saklıyom ona göre
teşekkür ederiz teyzesitubik maşallah çok güzel sanki oyuncak bebek yaw bakınca afaalladım gerçekmi bu diye 41 kere maşallah
saol canım benim şubat bebişlerinin hepsi çok tatlı,yakışıklı, güzel. hepsine maşallahTubik Yelize katılıyorum valla maşallah ne kadar güzel oĞlun ilk defa görüyorum çok yakışıklı çoookkkk .
Allah nazarlardan saklasın
teşekkürler canım. amin hepimizin bebişlerinin bahtı güzel olsun. yüzleri hep gülsün.tubik 41 kere maşallah oğlun çok tatlı
Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah
Tubık oĞluŞun Çok tatlı yerım onu ya yakısıklı sey senı masallah 41 kere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?