Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben de aralıkta anne olacağım inşş.Sizin topiğinizi keşfettim bir süredir bakıyorum bebişlerinize.MAŞALLAH hepsine hepsi de çok güzeller.iyice hevesleniyorum bakınca.Allah hepsini analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşş:asigim::Saruboceq:

Hepsı bırbırınden tatlı hepsı bırbırınden gÜzel hepsı bırbırınden yakısıklı allah hepsını nazarlardan korusun....bal bunlar yaaa ballll....

Ayy canım geçen sene bizlerde böyle ümit ve hayallerle bekliyorduk inşallah tez zamanda sende bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla..

deniz bu kız boncuk gibi olmuş maşallah canım
çok duru bir güzelliği var. çok sakine benziyor.

Sağol canım teşekkür ederiz.a.s.Aslında sakin bir bebekti ama emeklemeye başladıktan sonra cadıaştı birazkötükedihüso:roflol:

resimleri nerden ekliyorduk kızlar? daha önceden eklediğim sitede sorun var. olmadı bir türlü. yardım...

amanın güzelliğe bak maşallah.

Ayy canım geçen sene bizlerde böyle ümit ve hayallerle bekliyorduk inşallah tez zamanda sende bebişini kucağına alırsın hayırlısıyla..

İnş. canım sağol günümüz azaldı hevesle bekliyoruz biz de:Saruboceq:

tubik maşallah çok güzel sanki oyuncak bebek yaw bakınca afaalladım gerçekmi bu diye 41 kere maşallah

özlem derin yine yakıyor ortalığı bak alıcam kıyafetlerini saklıyon demi
seninde ikinci oğlan olacak bende güzelleri sana saklıyom ona göre

Tubik Yelize katılıyorum valla maşallah ne kadar güzel oĞlun ilk defa görüyorum çok yakışıklı çoookkkk .
Allah nazarlardan saklasın

Al hayatım sen doğur kızı ben yeni ciciler alarım size .Ya kıyafetlerini saklıyordum da kuzen doğum yaptı ona verdim çoğunu inşallah temiz pak kullanırda içim gider valla (
Ah be hayatım 2.biraz zor benim için yaş gidiyor yaşşş :))):gitme:

tubik 41 kere maşallah oğlun çok tatlı
Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah:Saruboceq:

Tubık oĞluŞun Çok tatlı yerım onu ya yakısıklı sey senı masallah 41 kere....
Derın yıne sÜslenmıŞ pÜslenmıŞ gezmelere gıdıyor....sapkası sanırım benetton....takımıyla montuda sÜper dogrusu...
10 puan zevklı anneye 10 puan tasıyıcı prensese....
Anne yakıstırmıs meleĞede cok yakısmıs 41 kere masallah....

tubik maşallah çok güzel sanki oyuncak bebek yaw bakınca afaalladım gerçekmi bu diye 41 kere maşallah
teşekkür ederiz teyzesi

Tubik Yelize katılıyorum valla maşallah ne kadar güzel oĞlun ilk defa görüyorum çok yakışıklı çoookkkk .
Allah nazarlardan saklasın
saol canım benim şubat bebişlerinin hepsi çok tatlı,yakışıklı, güzel. hepsine maşallah

tubik 41 kere maşallah oğlun çok tatlı
Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah
teşekkürler canım. amin hepimizin bebişlerinin bahtı güzel olsun. yüzleri hep gülsün.

Tubık oĞluŞun Çok tatlı yerım onu ya yakısıklı sey senı masallah 41 kere....

teşekkürler canım. seninkide çok tatlı yaa bitiyom o yanaklara ben :))

emel derin bu sayfanın ikoncanı olsunmu :))))))
gene çok tatlı ve çok güzel 41 kere maşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…