Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serçecik maşallah gözlerine bayıldım o gözlerle ne canlar yakar kimbilir birde maşallah ne masum duruş o öyle Allah bağaşlasın ve acılarını göstermesin inşallah..

sagol canım .gözler güzelde masumiyet pek yok gibi..cok yaramaz cok:)

maşallah barbie bebegimiz gelmiş gene çitlenbik yerim ben seni yaa tü tü tü Allahım nazardan korusun serçecik kokla yanagından bir kere benim için içimde kalmasın bir yerim şişer falan....okadar canım çekti yani güzeller güzeli senii....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sagol canım..tüm bebişler cok güzel inanki..allah hepsinin bahtınıda güzel yapsın insallah..a.s.

bu resimleri bu gün çektim biraz önce hemen koyayım dedim topiğimize dilini çıkarirken çok sevimili oluyor kızım teyzeleri en sonunda bu halini yakalıyabildim..

:)) Çok şeker bişi bu yaaa...
Bence sadece dilini çıkarırken değil her haliyle sevimli.
Maşallah ona,Allah bağışlasın

bu resimleri bu gün çektim biraz önce hemen koyayım dedim topiğimize dilini çıkarirken çok sevimili oluyor kızım teyzeleri en sonunda bu halini yakalıyabildim..

Allahim yarabbim bu ne tatlilik bu ne sirinlik. Bayildim,asik oldum yaaaaaa
Yerim seni sirin sey, yerim yerim yerimmmmmmmmmmmmmm

Allah bu melek antalyadaymissssssssssss

Yemin ederim ki icimden diyordum ki antalyada olsaydi keske bi görseydim..

bi baktim antalyadaymissiniz.,.cok mutlu oldum

cok güzel bi bebekk maşallah ikrayaa ya
saclarına bitiyorum valla

fatoş kızlarına nazar değmesin
pek güzeller.

Arkadaşlar hepinizee çook teşekkür ederim saolun maşallah kızım sevimli olduğu kadar çokta insancıl ve güler yüzlüdür sürekli herkese güler meleğim Allah hepimizin evletlarının acısını göstermesin..

maşallah canım yaa çok tatlı kızın var Allahım nazarlardan korusun inş ömrü boyunca hep yüzü gülsün yüzü kadar kaderide güzel olsun canım benim tü tü tü maşallah...

serap cnm cok güzelsin oglunda cok yakışıklı maşallah sizin ikinizede o eli havada olan resmi sanki parti lideri gibi :lepi:cıkmıs

amanin Ahmetçiğe bakın. çok sevimli benim oğlumu andırıyor birazcık. hele gözleri...

tşkler kızlar sagolun dün çektim hemen paylaşıyım dedim evet bende o resme bayılıyorum eller havada özgür kendi oturuyoya bidee deymeyin keyfine....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Allahım nasıl şirin nasıl nasılsevimli bir güzelliği var o gülüş hele gel beni şöyle mıncıkla diyor ...maşallah Allaha emenet pek güzel bir bebek..

Allahım Allahım BEG çok tatlı kızııııınnnnnn..Yerim ben onu yaaa...

Ahmet te maşallah karizma yani: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…