Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emel derin bu sayfanın ikoncanı olsunmu :))))))
gene çok tatlı ve çok güzel 41 kere maşaalah

OLSUN TABİ HAYATIM :))) İKONCANIMMMMM BENİM:))) YESİN ANNESİ TOTOSUNU:)))
ÇOK TESEKKÜR EDERİZ TEYZESİ....BİZDE SENİ VE YAKISIKLI OĞLUŞUNU MUUCCKKSSS ÖPÜYORUZ....

Sağol Emelcim teşekkür ederiz :)) Yok hayatım takımı ve şapkası mothercare ,montu benettondan .
Bayıldım bende Derince 'ye çok masum ya yerim benim Derin de böyle bakıyor hep içim gidiyor içimmmmm ...

ewet özlem ya çok haklısın bu derin kız hep masum masum bakıyor ya
insanın içini erityor bakışları :)

Ayyyyyyyy Oyyyyyyyyy Sevgi çok tatlı olmuş Kardelen uykusu gelince kıyamam ben ona çok şeker yaa .

Allahım hepsini nazardan saklasın kırkbinkere maşallah hepsi birbirinden tatlı kız bebekleride ayrı bir ayrıcalıklı oluyo yaa off tokalar elbiseler renkli renklii biz erkek anneleri biraz sınırlı kalıyoruzz olsun sizler yaptıkça bizde tatmin oluyoruz maşallah....

Uzun zamandir eklememistim Arwin i , oglusum baya buyumus degilmi kizlar.Bu arada epeydir giremiyorum o yuzden isim vermiyecegim butun bebislere masallah demek istiyorum

sağolun teyzooşlar hepinizin bebişlerini öpüyoruz bizde kızımla allah yavrularımızı nazarlardan kourusun

arwinede kırkbinkere maşallah büyümüş annesi koca adam olmuş :))

ya bu arwin reklam yıldızları gibi aynı
birde sanki büyümüşte küçülmüş ya
hele o dudaklar yarappim kime çekmişse
öpesimm geliyor dudaklarından
selin sen türkiyede olsan kesin bu çocuğu reklamalara kaparlar

ya birde hayalet orkanın oğluna bitiyom oda çok farklı bir bebek ya hele saçları yarappim
hepsine maşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Sevgi kız saçları bayaa uzamış kardelenin maşallah ayy büyüdükçe daha şeker oluyor bunlar yerim ben onları ...nasılda anlamlı bakmış öyle şirin şeyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…