Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EFEM PAŞAM sende koca adam olmuşsun bebeklikten çıkmışsın sen artık
hülya dişleride ne güzel maşallah
kirpiklerini öpeyim senin

kuzucum emekleme arkadaşını yerken..kuzucum ilk lunapark macerasında..kuzucum ve babası fenerbahçe parkında....tüm bebişlere ve tabi benimkine de 41.5 kere maşallah...

fatoşcum maş ikra ne kadar güzel bir kız hele saçları bittim valla kuaförden çıkmış gibi pek havalı ayy yerim ya maşaallah

bebişler çok tatlı maşallah,nisoşun resmini ben de göndereyim bari, aşk böcüğümü görün

ikraa süper olmuşsun sen kuzucuk maşallah o saçlara..

çınarda delikanlı olmuş valla gerçekten duruşu falan daha bi abi edalarında maşallahh( bu arada lacivert ceketinizede bayıldım)

ikra çınar efe kocaman maşallah size
hülya efe yi sana benzettim bu fotolarında ben çok büyümüş maşallah

sağolun teyzeleri...büyüyorlar işte..az önce tutuna tutuna yürümeye başladı...genelde tutunup ayağa kalkıyor ama sıralamıyordu...baktım öz önce kanape etrafında dönüyor...hergün yeni macera bunlarla...sabah kahvaltı masasından da pınar beyaz kutusunu çalmış..bizde babasıyla sigara içiyorduk balkonda...anam bir geri geldikki yarım kutu pınar beyaz yemiş....

saolsun bütün teyzeleri kızımın saçları hakkikaten pek bir edalı maşallah kendiliğinden şekle giriyor bide dolaşmasa daha iyii olcakta bizimkide sıralamaya başladı anormal bir şekilde emeklemeden birden sıralama atrağına geçti heralde yürümesi yaşını karşılıycak bu gidişle büyük kızım 16 aylıktı yürüdüğünde..

kızlar ülkü nisa 2 aydır tutuna tutuna yürüyor ama daha yürümeye başlamadı yaa, koltuğa tutuna tutuna bütün evi geziyor ama yürüme hevesi yok, korkuyorum bu gidişle yaşında da yürümez bu cadı diye şööylee şeker şeker ayakkabılar alıp giydirmek istiyorum ama yürümeye başlamadığından alasım gelmiyor

benimkininde ben yaşını karşılayacağını sanmıyorum hiç heves yok yürümek için bende geç yürümüşüm ömer yusufumda bana benzeyecek galibamafoldumben

Efe maşallah sana dişler çıkınca daha da bi yakışıklı olmuşsun inci gibiler maşallah maşallah .
İkra küçük hanım çok şekersin sende çok akıllı uslu duruyor resimlerde öyle mi Fatoş .
Ege beye de cicileri çok yakışmış montunuza zaten bayılmıştık bir de Ege içine girince daha da güzel olmuş . Sen kahvemisin çaymısın fincanların içine girmişsin içeyim seni hüüüüüp diye çok sevimli olmuşsun çoookk .
Maşallah tüm bebişlerimize

SELMAAAAAAAAAAAAAAAA
BERRUŞUN resimlerini istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…