Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/URL][/IMG]
bayıldım kardelen çiçeğime ne güzel ne masum allahımmmmmmmmm
bide biberon alsa tam süper olcak çiçeğim

Bu da benim meleğim Duru...

Son düzenleme:
Oy maşallah ,ısra,Elif,Kardelen Duru bayıldım valla kızlar atağa geçti hele Durnun son resmine bittim valla

şapkalarımız küçük geliyor artık :))
[/URL][/IMG]

oy oy yesinler derin hanımı maşallah ona yanlız bu alt açmanıza bayılıyorum ben ya kızımda istiyo aynısından :))

oy oy yesinler derin hanımı maşallah ona yanlız bu alt açmanıza bayılıyorum ben ya kızımda istiyo aynısından :))

Sağol Sevgi cim alıp göndereyim hemen aynından istediği alt açma olsun Kardelen'in .Kardelen'le bir örnek resimlerini koyarız sonra :)))

şapkalarımız küçük geliyor artık :))
[/URL][/IMG]

Oy yerim ben bu minik kuşu ya kız bu aynen babaya benziyor varyaaa:1shok:
Bütün şubat bebişleri babaya benziyor galiba, hiç ayar yapamamışız yaklava:, neyse artıkın ikinciye:jeyyar:

bütün bebişlere tekrar tekrar maşallah. Allahım nazarlardan korusun hepsini.

a.s.merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim annesi olucam inş. hepinizin bebişleri çok tatlı valla bakmaya doyamadım. rabbim nazarlardan esirgesin hepsini saplıklı uzun ömürler versin. benim gibi bebiş bekleyenlerede tez zamanda sizin gibi kucaklarımıza almayı nasip etsin.valla çok özendim sizlere

nisan bu minnoş çok tatlı maşallah ay kızlar nazar değicek meleklerimize yaaa

özlemcim sağol canım almış göndermiş kadar oldun teyzesi :))

ANAMMMMMMMMM bu derin hanımda gittikçe güzelleşiyor maşallah kuzuma
hergiydiğide yakışıyor yarabbim

Allahım allahım nedir bu güzellikler böyle yaa
gün geçtikçe güzelleşiyo bunlar maşallah

kızlar arada bakıyorum bebişlerinizemaaşallah rabbim nazarlardan saklasın.anneleri giydirmiş süslemiş ohhhhh darısı başıma.inşallah bende seneye böyle süslerim bebişimi.

nisan84 kızın çoook tatlı maaşallah Allah bağışlasın.

vidi efenin eşofman takımına bittim. eee bi de içindeki yakışıklı olunca ballı kaymak.

maaşallah bebişlere nazarlardan korusun Allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…