Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyyyyy bayıldım hepsine yaaaa kızlar bizim bebekler çok tatlı yaaaa bize öyle gelmiyor dimi nede olsa hepsi canımız .

Dilek siz bizim filimizden alırsınız da biz sizin uyku arkadaşınızdan alamazmıyız dedik ama bulamadık aynını (( bunu aldık bizde umarım Derinde Neva gibi sarılır yakında
[/URL][/IMG]

ben artık dışarı çıkarken montumu giyiyorum
annem zar zor taşıma çantasından vazgeçti havaların ısındığına alışamadı birtürlü
iyikide vazgeçti

Son düzenleyen: Moderatör:
buda annemin bana ördüğü şapka
şapkaları hiç sevmiyorum zorla giydiriyor yahuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
aboo derinin arkadası yanıooo ıtfayee yokmuuuu kız bnm kıza alsem acep kendı basına uyurmu be memesi varmı bu bebeğin emmesi lazım didenin yuksa olmasss

Neden sevmiyorsun sen bakiiiimm şapkaları çok güzel olmuş şapkanız ellerinize sağlık .Şu tulumunuza hasta oluyorum ya çok güzel çok şık renkleri .Montla kucakta taşımak çok rahat oluyor .Güle güle kullansın Emek bebek

merhaba bebeklerinize bayıldım allah uzun çmür versin ben anne değilim ama düşünüyrz çok tatlılar bebeklernzle bir ömür boyu mutluluklar

aboo derinin arkadası yanıooo ıtfayee yokmuuuu kız bnm kıza alsem acep kendı basına uyurmu be memesi varmı bu bebeğin emmesi lazım didenin yuksa olmasss

Valla benim tanıdığım Dide komple bebeği emer .Arkadaş falan sallamaz yaniiii delikafadulden

merhaba bebeklerinize bayıldım allah uzun çmür versin ben anne değilim ama düşünüyrz çok tatlılar bebeklernzle bir ömür boyu mutluluklar

Çok teşekkür ederiz .En kısa zamanda yapın valla çok tatlı oluyorlar .

canım ördüğün bereye bayıldım en kısa zamanda benimde anneme ördürmem lazım bunu gözleri nerden aldın.?ben hiç rastlamadımda burdakafamçokkarıştı

Dilek siz bizim filimizden alırsınız da biz sizin uyku arkadaşınızdan alamazmıyız dedik ama bulamadık aynını (( bunu aldık bizde umarım Derinde Neva gibi sarılır yakında
[/URL][/IMG]

Derincikkk arkadaşın çok tatlııı :dance: Umarın sende Neva gibi seversin yeni arkadaşını Canım bu arada Derin parmak kuklalarını sevdi mibende alacaktım aynısından ama karar verememiştim fisfisfis

Canım Emek aynı sen valla hele şu sağdaki fotoğrafta sanki senin kafanın resmini alıp bir bebeğin gövdesine yapıştırmışlar gibi, senin fotokopin ya bayıldım alkisalkisalkis
Şapkası da yakıyor yani :jeyyar:

Derincikkk arkadaşın çok tatlııı :dance: Umarın sende Neva gibi seversin yeni arkadaşını Canım bu arada Derin parmak kuklalarını sevdi mibende alacaktım aynısından ama karar verememiştim fisfisfis
Bayıldı valla oyuncakları biz daha çok sevdik Derinden .Parmak kuklalarla ali baba nın çiftliğini söylüyorum kocaman açıp gözlerini gülücükler atıyor çok zevkli inşallah kısa sürede sıkılmaz

kızlar buda ömer yusufum:)bunu çekeli gerçi bayağı bir zaman geçti ama yenilerinide ekliycem:)

babasının kucağında çekildi bu fotoyu... gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

ya bnm bu kız oyuncak falan sallamıo ya uzuluyorum ama ben umrunda diil bn oynıcam en sonunda kafayı sıyırmak uzereyım cunku

Canım Emek aynı sen valla hele şu sağdaki fotoğrafta sanki senin kafanın resmini alıp bir bebeğin gövdesine yapıştırmışlar gibi, senin fotokopin ya bayıldım alkisalkisalkis
Şapkası da yakıyor yani :jeyyar:[/QUOTE]

canım kedi örüyorlar ya sakallı ipten bu gözleri falan onun için kullanıyolar aslında bende var yollıyım istersen
yüncülerde falanda olabilir
kedi yapmak için dersen bulabilirsin belki
ewet aynı bana benziyor ben ayıldığımda bebeği görim dedim gördüm ve dedimki 9 ay boşuna merak etmişim bu aynı ben
bu kadar benziyeceğini tahmin etmezdim valla

maşallah hepsine bebişlerin. kısa sürede ne kadar değişiyorlar değil mi?
derin nekadar tatlı uyuyor yanaklar tombik tombik maşallah bide emziğini sıkı sıkı tutmuş yaa insan öpmeden duramaz bunu
emek çınarımızda çok karizma nasıl bakış atmış öyle maviş montuyla.

Son düzenleme:
delikafaduldendelikafadulden ayyy bu emek çınar aynı anneesiiiiiiiiiiiiiiii :1shok: cok benziyor kız büyüdükçe vallahi.napsak bu kızları hangi yakısıklıya versek acaba :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…