Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vidi oğlun büyümüş maşallah.allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah

ayy hulya bıttık bız senın oğlusa masallah ne kadar yakısıklı yaa allah nazarlardan saklasın kımseyı alma oğluna bnm dideyı verecem ben tosbağaya cadoloz bıraz ama ıdare eder ıste

ilgimi cekti kizlar,massallah demeden gecmeyim dedim..
hepinizin bebislerine massallah..saglikli sihhatli büyüsünler insallah
bigün bende böyle resimler koyabilir miyim acaba:çok üzgünüm:

Slm kızlar Hülyacım maşallah Efeye çok tatlı olmuş...benim oğluşa benziyo sanki aynı bacaklar.. :) kızlar bebişlerinizin hepsi tatlı cicileride çok güzel..Allah hepimize bağışlasın..

vidi gercekten oglun cok yakisikli olmus , masallah masallah.benim oglana rakip bu arada kaydirigubbakcemile5

aha buda oglusum Arwin

Eklentiler

• $IMG_2086.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 37
ya arwin ve efe cooooooooooook yakısıklılarr yaaaaa napıcaz bizzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Kızlar çok tatlılar yaaa maaşalah Hülyacım Efe çok tatlı olmuş maaşallah ya daha dün gibiydi öbüşünün içinden içiinden bize poz verdiği günler kaydirigubbakcemile3

Ay ama ben Arwin'e bayıldım ya valla! tam ısırmalık ya giymiş de damatlıkları yerimseniben Uzatmayalım bu işi daha fazla gelin de isteyin kızımı :jeyyar: :teytey:

Bu da benim cadım o kadar yorulmuşki huysuzluk yapıcam diye bayılmış resmen kaydirigubbakcemile3

Bu da onun eski uyku arkadaşı(yenisini de ekliycem ama pc de yok şu an, resimler harddiskde kalmış)

Bunu da cumartesi günü 3. ayını doldurduğunda aldım kızıma (Çınar ve Derin'in de var aynısından)

burcucum duru çok tatlı olmuş maaşallah, elbisesine de bayıldım Allah nazarlardan saklasın!

duru hanım cok nazlı arada bır uğruyoda guzel goruyoss masallah duruda cok buyumus kocaa kız olmus kızımı kk dan bırıne vercem bıde oğlan doğurcamsositososito kk dan kız alcem cıfte dugun ohh:teytey:

durunun heyheyleri tepesinde bir haftadır çiğdem teyzesi anasını resmen deli etti arada bir uğrayıp bakıyoruz iyi gününde olursada resim ekliyoz böyle

maşallah maşallah size. durucum büyümüşte elbise giyer olmuş. ne kadar tAtlı olmuş yaa bende istiyorum kızım olsun. yaz geldi artık süsler püslerler kız anneleri maşallah tekrar tekrar

ayyyy tubik bu uyku tulumumu nee tavsan kulak seniiii cok yakısmıs oglusaa.maşallah yirim utku bebikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…