Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sevgı cok tatlı bakıor bu senın kızın kardelen cok canlar yakacak valla bnm kızı bı alan pısman bıde almayan cenesı cekılmez solım belkı cınarla aynı okula gıderler bellımı olur ne guzel cok buyuk sans benım ıcın kk dan fethıyede bırının olması mılyonda bır ıhtımaldi:))))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:1shok::1shok::1shok: hiiiiiiiiiii çiğdemmm cok maviiiiiiş buuuuuuuuu maşalllllahhhhhhhhhhh

maşallah dide ye maviş maviş bu satten sonra değişmez dimi gözleri

ay çiğdem kız ben bu resmi facebookda da görünce bayılmıştım
koyma kız heryere
bak başkaları beğenir talip falan olur karışmam sonra

çınar kızıyo ona göre :)))
bu arada bir geveze de bizimkisi açtı mı ağzını durmadan konuşuyo yaramaz

kızlar buda benim yakışıklı oğlum dün gezmeye giderken çektim

yeni resimleride yollayacağım en kısa zamanda tüm ebebşlerime maşalah hepsi çok yakışıklı ve güzel oldular....

daha özel resimlrimizi mail atcas cınara merak etmesin hiçççsengözlerimebaksanab
cınarda ayarlasın pul koleksıyonunu
ıkı geveze artık naparlarsa yapsınlar alla alla copcatanlık yapıom ya kendı kızıma buyudunde de boyle olucakmıyım bakalım
babsına kızını operken yaklarsan naparsın dıye sorduk arkadasın orgu ıcın en bılıon belkı bızım onu sıkıstırcak dedı oldukca genıs aıleyız galıba:))))

Son düzenleme:
asiyecim oğluş süper olmuş
kot şapkalar falan yakıyor ortalığı

çiğdemcim küçükken nasılsa o günler uzak diye konuşuyor herkes ama göz açıp kapayıncaya kadar günler geliverince birden fikirler değişiyo :))

zaten bizim işimiz zor bunlar bu bilmişlik ve cingözlükle anaokulunda tavlarlar birbirlerini

Maşallah maşallah Kızzzz DıDE ne tatlısın sen annen çok yaramaz diyor senin için valla kandırıyor bizi bak nasıl da uslu uslu dudaklar yakıyor nasılda manalı Boncukkk gözlü .
Asiye ilk defa denk geliyor bana oğlun ne ttalıymış daha sık resim ekleyinde mahrum kalmayalım bu yakışıklılardan .
DEMıR' e sözümüz yok zaten nasıl bakıp poz veriyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…