Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e dide burada iyiden iyiye sarışın duruyor
valla çiğdemcim bizim kuzular fethiye güneşini yedikçe sanırım iyice civciv olacaklar

nasıl da kocaman kocaman bakmış fıstığım

çiğdem kızzzzz ne kadar manalı bakıyor Dide maşallah valla şaşırdım kaldım .Yaramazım ama aynı zamanda ukala ve güzelim bakışı valla süper süper

sağol canım bende çok severek giydiriyorum

bende yeni başladım zaten resmini koymaya arkası gelecek.kız larda erkeklerde süper şubat anneleri nasıl çocuklar doğurmuşuz bakıyorum hiç çirkin gelen yok gözüme hepsini yavrum gibi görüyorum...maşallah...

e dide burada iyiden iyiye sarışın duruyor
valla çiğdemcim bizim kuzular fethiye güneşini yedikçe sanırım iyice civciv olacaklar

nasıl da kocaman kocaman bakmış fıstığım

evet canım sarısın olcagı bellıydı zaten gun gectıkcede acılıo rengı kas ve kırpıkler yenı cıkıo hemde sarı.ben daha 3 aylık hamıleyken ruyamda mavı gozlu ve sarısın bır kzı cocuğu gormustum ogunden kız oldugunu oğrenınceye kadar kızım olucak dıye tutturdum herkes erkek dıyodu ben kız. hamılelığım boyunca mavı gozlu ve saırın bı kızım olcak dıyodumm guluyolardı bana ne alaka diye demekkı allahtan baska bısey ıstesem olucakmıs.allah saglık versın gerısı bos ama cok ıstıyodum nasıp oldu .ama bıraz buyuyunce cok kıskancam ben kızımı kımse dokunmasın sevmesın ıstıyorum aboo hele kayganam elledımı kızımı cıldırıyorum resmen boğacak gıbı oluyorum hatunu sırf gormım sevdıgını dıye babasıyla yolluorum yanına-tatlicadiarzu-

resimlerde yeni bir cici yok resimlerde yeni değil zaten ama içimden geldi işte.

ayyyyyyyy hem takımlar hemde emzik çok yakışmış
kim demiş erkeklere güzel kıyafetler yok diye
al işte hangi kızın böleeeeeeee şapkası var :)

dideyede bu kıyafetler çok yakışmış diğer resimlerdede çok güzel çıkmış

tüm bebeklerimiz çok güzel kızlar çok samimi söylüyorum
iyki doğmuşlar iyki yanımızdalar
birde hepimiz aynı şehirde olsak çok güzel olcak

Son düzenleyen: Moderatör:
ya hepsıcok tatlı bu bebıslerın sırayla kucaklasam opsem dıyorum her gordugumde kendı bebeğimi sver gıbı ıcım kıpır kıpır oluo allah acılarını gostermesın bıze bıze bağıslasın rabbım yavrularımızı

ayy bu bebişler ne yaaaaaaa allahım gözlerim kamaşıyo vallahi yalanım varsa noluyimmm :jeyyar:
maşallah hepsine allahım nazarlardan korusun

annamıyoom ki laelaelaelaelae nası kara bi kadının sarı kızı olur :roflol:

ulen selma sırf sana beyazlımı ıspatlamak ıcın angaraya gelcem haberın olsun len ben sarısınım dıyom uyuss annamıonmu yaww sensın garaaaa kameram ıyı deel masrafa sokcan benı durduk yere gıdecem pcye yenı kamera alcem senın yuzunden pis küstüm konusma benlen bidaaaaa

sağol canım aranınca bulunuyor ama yinede kız kıyafetleri ayrı bir güzel ya...

ole deme ya erkeklerımızde kucuk adam oluo o kadar guzel seyler yapıolarkı bıde erkek doğurasım gelıo masallah hepsıne

gecen yıl hazıranda cekıldı bu resım allah askına ya benım nerem garaaaaaaaaaaa:mymekais selma

kız çiğdem kırmızılı olan senmisin yoksa
anammmmmm

bak sen bıle annadın hemen en beyazları benım kızların hala selma garısı bana gara dıyoo yaa taktı bana

bak sen bıle annadın hemen en beyazları benım kızların cunku hala selma garısı bana gara dıyoo yaa taktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…