Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kızlar o post benim kuzenin hediyesi ama Panço'nun
topu topu 15-20 kez giydi burda giyebileceği mevsim bitti (
ama çınar bunu giyince eşime çınarı kucağında gezdirme yasağı koyuyorum
hangi mağazaya girsek görevli bayanlar oğluşu sevmeye eşimin etrafına toplaştılar

Maşallah Çınar sana çok yakışıklı bebek olmuş aman afedersin çınar adam olmuş diyecektim. Sibel nereden aldın bu postu bizde alalım kız. Kızılay dağıtmış gibi giydiririz.
Prenses sen de çok tatlısın ama yüzünü neden yoldun.

maşallah şubat bebeklerine hepsi birbirinden tatlı valla
çınarımızda her zamanki gibi yakıyor ortalığı bayıldım postuna bende alıcam oğluma kıskandım kaydirigubbakcemile

sibel o bebek çınarmıydı ben ona oy vermiştim :)) çınar olduğunu bilmeden

Sibel bayıldım canım ya çok tatlı olmuş maşallah .tam kuzu yaa akıllı yeğenim benim benim .
Nestle 41 kere maşallah kızına çok ttalı nasıl bakmış öyle kocaman kocaman

Uyku arkadaşımız ne iyiki varsın!

Özgür kız Neva oğullarınızın gözlerini kapayın....kaydirigubbakcemile3

Kızım kendi kaldırıyor artık poposunu yüzüstü yatarken:)

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 nevaaaa tatlım yerim seni bennn gözelimm poponu da çimdiklarım sositososito canım benim

oy zeytin gözlü seni
çok tatlısın
yalnız annişi sakıncalı resimler bunlar
ilerde ünlü biri olursa reklamlarda duymayalım Neva Elif'in çıplak pozlar azzzz sonraaa diye :))

:)))) ay o günlere bi gelelim de daha ne pozlar var:)))) He he he kendim bir gazeteci olarak kızımdan para koparcam görün de bakın:)

ay kaç gündür giremedim,tek tek cevap vermek isterdim ama bi sürü model eklenmiş topike yawhu.maşallah hepsinede.kızlar işimiz çok zor bunlarla ya,şimdiden böyle olursa bu kuzular.Allahım bitiyorum hepsine

kız anneleri sıbelin cınara ilişmen bare o didenin kısmeti accık büyüsün takacam peşine çınar nererye dide orayaaaaa

çok kötüsün çiğdem ama dideyi ilk biz beğenmiştik
şimdi niye böle yapıon üzülcek bizim çınar adaşların arası bozulcak
napalım bizde başka güzele talip oluruz

ay neva cin bakışlarına kurban senin
pembişler içinde ciddi bir prenses :))
maşallah

ay ay çiğdem teyzesi gurur duyduk efem :)
biz zaten kız görme işini hallettiydik değil mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…