Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başardım,başardım heyoooodelikafadulden
Hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.Alttaki urlleri hiç görmedim,üsttekilerle uğraşıp durdum.Neyse demircool thanks tekrar.kaydirigubbakcemile5

bbebiş cok tatlı olmuss hele pantolonuuu bayıldımm :)
bişi deil canım

maşşallah bebeklerimize kırkbir kere hepsi çok çok çok güzeller:)

bu da benim bebişim, ilk kez resim ekledim, inşallah becerebilmişimdir

becermişssin canım benim.takımda cok yakısmıs tontişine maşallah allah nazarlardan saklasın

teşekkür ederim canım, evet hiç benzemiyor, sadece gözlerini benden almış(((

denizcb duru kızın çok tatlı maşallah

benimde kızımın adı duru

o da senin duru kızın gibi 3 ay yedi günlük...

dönencesine bakarken...

biraz daha büyüyeyim titanic yapacağım heyuuuuuuuuuuuuu

maşallah duruya:) canım keşke yaz gelse biran önce. o slopeti teyzesi almıştı, tutturdu bi kerecik giydirelim, görelim diye, o yüzden giydik.

nasılda büyüdüler yaaa bebişlermizin hepsine maşallah..

minik durucuk annesine lafyetiştiriyor yineeekaydirigubbakcemile

Ay bayıldım ben Duru'ya yaaaaaaa Allah'ımmmm sitenin en güzel kara kızı Duruyu seçiyorum!!!
Ahanda altta da sitenin en güzel sarı güzelini ilan ediyorum!!!!!
Allahım hepinizi nazarlardan saklasın maaşallah ne güzel yaratmış Rabbim sizi! Ay Neva duymasın kıskancak

nasılda büyüdüler yaaa bebişlermizin hepsine maşallah..

çok teşekkür ederiz teyzesi

OSPELıAS çok beğendim bebeğini de tulumunuda markası nedir bende alıcam kızıma çok şeker :)))
EYF NıSAN söyleyecek söz yok 41 kere maşallah

kızlar bi dk yaa benim bu fıstıklar kaç aylık benimki 2.5 aylık ama sizinkiler daha büyük gözüktü gözüme...

ayy maşallah hepsi çok tatlı ya bunların gerçekten bunlar emirden büyük benim oğlum 6 kilo sizlerin kaç kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…