Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim meleğim 2.5 aylık 5 kilo sizinkilerden küçükmü duruyo yoksa banamı öyle geliyo?

bütün bebişlere maşallah büyüdüler valla dün bebek görmeye gittik 20 günlük okadar küçük gözüktüki gözüme :)) altunhan canım senin bebişin normal benimkide 5 kilo yapılarıylada alakalı bence

altunhan maşallah kızına nede güzelmiş
bebeklerimizin hepsine maşallah
benim oğlum 2 aylık 6 kilo
ama kızlar daha narin daha yavaş kilo alıyor bence ama kızın hiçte küçük durmuyor maşallah tekrardan

dilek_83 çok teşekkür ederim allah yavrularımızı kötülüklerden korusun.

benim meleğim 2.5 aylık 5 kilo sizinkilerden küçükmü duruyo yoksa banamı öyle geliyo?

altunhan kıznın pembiş elbisesine ve emziğine bayıldım.alkisalkisalkis

canım hiçtelaş yapma benim kızım 2 ay 10 günlükken 5.170 gr'dı.şu an 3 ay 7 günlük yarın doktor kont var kilosunu öğreneceğiz bakalım..

ay bu prensler prensesler hepsi de süperler
insan bakmaya ne doyabiliyor ne de kıyabiliyor

hepsini kocamaaan kokladım

maşallah

emek çınar pek düşünceli bakıyor :))
maşallah

siz benim oğluşun nasıl iç acıtıcı ağladığını görmüş müydünüz??

Ayyyy ben kıyamam sana canım benim ya nasıl gözünün içine baka baka ağlıyor ben de ağlıyıcam şimdi .Bu arada Sibel saç rengi ( ağlarken ki fotoda ) açık çıkmış açılıyormu bana mı öyle geldi

evet canım gittikçe sararıyor
hatta arada geyik yapıyorum ben
kimse yokken evde gizli gizli oğluşa gölge yapıyorum ben diye-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

maşallah hepsine her resim ekleyişinizde sanki daha bir farklı geliyorlar.
gerçektende göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar

oyyyyyyyyyy çınarım ağlama kuzum hakketen iç acıtıcı ağlamış bu sibel

emek çınar pek tombiş olmuş maşallah

ssaslan bayıldım çınar'a kıyamam onun ağlamasına
ağlarkende poz vermesini bilmiş yani:1rolleyes:

çınarın ağlamasına kyamam ya nasıl dudağını büzmüş öyle yarabbim.hep gülsün inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…