Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bunu hakketen yerim yarabbim
nede güzel yakışmış kıyafetleri oğluma 41 kere maşallah
ne güzel çıkmış bayıldım vallaaaaaaaaaaa
öpimmi bir kereeeeeeeee Şeniz ne olurrrrrrrrrr Şeniz

öp teyzesi öp anneler gününe özel hazırlandı oğlum bende paylaşıyım dedim şapka biraz büyük geldi ama napalım....:teytey:

öp teyzesi öp anneler gününe özel hazırlandı oğlum bende paylaşıyım dedim şapka biraz büyük geldi ama napalım....:teytey:

canım benim oğlumla pişti oldu seninki benimkinede büyük geliyor şapkası buraya eklemiştim fotosunu bakarsan görürsün.bu gözlerle çok canlar yakacak oğlun haberin olsun

hepsine maşallah her birini tek tek yazamadım kusura bakmayın ne kadar büyüdü bebekelrimiz o dikkatimi çekti küçücüklerdi yaa zaman ne kadar çabuk geçiyor ((

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyyyy benim Duru'ma maşallah agularda yaparmış .Ya Burcu bizimde böyle gıdıklarımız sürekli açık üşücek diye korkuyorum ben

Kız Duru ne kadar tatlanmışsın sennnn maaşallah ama o pabuçlar biraz büyükçe duruyor:roflol:

Oyyyy benim Duru'ma maşallah agularda yaparmış .Ya Burcu bizimde böyle gıdıklarımız sürekli açık üşücek diye korkuyorum ben

açık gıdıklara çözüm olarak yakası biraz daha yüksek yakalı badiler çözüm oluyor ama sıcaklar başladı diye pek kalında giydirmek istemiyorum inş üşümzler böyle kaydirigubbakcemile3

Kız Duru ne kadar tatlanmışsın sennnn maaşallah ama o pabuçlar biraz büyükçe duruyor:roflol:

dilek teyze yav dalga geçme en lküçükleri bunnardı ne yapalım güzel olmak adına giydik -tatlicadiarzu-

Durum maşallah sana ne de yakışmış beyazlar yerim seni ben

Ahmet Erkin de çok artist olmuş
maviş gözlerle yakacak kızları :))

Çilem fıstığın ne de güzel yakışıyor kucağına

kız selma Berru'nun göbişini de yerim ben

allah allah benim açlıktan gözüm mü döndü ne hepsini yemeye niyetlendim P

canım benim oğlumla pişti oldu seninki benimkinede büyük geliyor şapkası buraya eklemiştim fotosunu bakarsan görürsün.bu gözlerle çok canlar yakacak oğlun haberin olsun

biliyorum canım gördüm seninkini ben aynı kıyafeti zevklerimiz aynı demekki valla tulum tamda sapkayı büyük yapmışlar nedense....alkisalkisalkis

kahvaltı yaptım da öğlen için acıkmıştım
neyse kurtardılar paçayı merak etmeyin yedim yemeğimi

allahım allahım yakışıklılar,prensesler yine pozlar vermiş,
duru kız yanaklar nasılda tombiş öyle maşalllahh
sibel kız içim gitti valla öyle görünce çınar demiri kuzum benim
erkin beyimizede kocamamn bir maşallaahh,çok yakışıklı olmuş gözler yakıyor valla

ben alıntı yapmadan yazim
KRAKER KIZZZZ hakketen MAŞALLAHHHHH ne gzel bir kız bu böyle çok güzel çok yakışmış tulumu
kıskandım vallahaaaaaaa

maşşallahhhhhhhhh 41 kere allah nazarlardan saklasın bebişim benim yaaa................

kızlar az resim ekliyonuz valla
mart annelerinkine bakıom doluuuuuuuuu bizi geçmişler vallahi
hele sen cimcime tanın resimlerini koymuyon hiç tadımlık sadece bide vidi hülya sen
tosunun resimleri nerde göremeden büyüyecek valla

duru teyzesıı cok tatlı cıkmısın sen yaw anan senı tatıle goturdu gezıcı karıııı oturmuo oturduu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…