Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ay gelinim yazlıkları giymiş de çıkmış
:))
kız çiğdem başladın mı yazlıklarla çıkmaya??
dışarıda iyi de içeriler soğuk diye ben daha cesaret edemiyorum valla

ay ay gelinim yazlıkları giymiş de çıkmış
:))
kız çiğdem başladın mı yazlıklarla çıkmaya??
dışarıda iyi de içeriler soğuk diye ben daha cesaret edemiyorum valla

valla sibelcim bı yerden baslamak gerekıo bende gıydırıyorum bı cıkarıyorum pısıo cocuk bıde bı kere gıydıremessem butun azyı kıslıklarl gecırcezz cok sukur bısı olmadı bundan sonrada zaten gıydırılmez oel uzun kollu falan yanarlar havalar ıyıce ısındı

duru teyzesıı cok tatlı cıkmısın sen yaw anan senı tatıle goturdu gezıcı karıııı oturmuo oturduu yerde

uyuz karı bütün gün sen geziyon ya bende gezeyim az ne oturcam yerinde hava güzel saldım kendimi dışarılara maşşallah dideye anasına hiç benzemiyor kaydirigubbakcemile3

ayy çilemmm bu iremnaz ayynı seen maşallah cok eker pantolonu cok tatlı olmuş
bi de emziği berrununkiyle aynı :)

iremnaz a maşallah ikinci resimde çok güzel bakmış dide hanım yazlıkları giymiş geziyor sanada kocaman maşallah

ıremnaz ve Dide ye 41 kere maşallah ırem pantolununa bayıldım yanlız çok şeker yaa.Ne güzel sizin oralara yaz gelmiş Çido buralara da glese de kızımın elbiseleriyle gezdirsem bende kıskandım valla sende çok hoş çıkmışsın bence kıskanıyolar hohşikler seni kuzummmmmm

canım Derin in yanındaki uyku arkadaşı kullanışlımı Derin sevdimi bende almayı düşünüyorumda

Evet canım biz çok memnunuz şimdi artık sesleri dr tanıyor ona doğru dönüyor ve 3. melodide uykuya dalıyor

iremnaz ile derin çok tatlısınız fıstıklar

bizde de denizatı var uyku arkadaşı olarak önceleri onunla melodisi ile uyuyordu ama artık pek fayda etmiyor sadece bir oyuncak artık oğluş için kuyruğunu burnunu falan ısırmaya çalışıyor :))

bende yerim bu derini
kız özlem ikinci kız doğurursam derinin bütün elbiselerini alcam kötükedihüso
nede güzel yakışıyor zilliye
ben onu yemem missss ler gibi koklarım kuzumu

bunları 2 hafta önce çekmiştim
ellerimiz fazla tatlı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…