Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bu delikanlıya... kaç aylık kaç kilo bu annesi?

altunhan sağol canım
4 ay 5 günlük ve 7 kg

çiğdemcim bakma şimdi didoşun saçlarının öyle olduğuna
ne demişler anasına bak kızını al
anladın sen onu :))

heee annadım canım saol supurge gıbı saclarım var benımde :roflol:ınsallah bana benzemez babasıın sacları cok guzel ona benzesın

heee annadım canım saol supurge gıbı saclarım var benımde :roflol:ınsallah bana benzemez babasıın sacları cok guzel ona benzesın

süpürge gibi haaaaaaa :roflol:
allah iyiliğini versin nerden buluyon bu lafları ne ara aklına geliyo
ömürsün valla
kocan yaşadı matrak bi hatunu var

sibel çınara ağır falan deyon ama benim oğlum tam 2 aylıkken 6 250 geldi 250 çıkar dediler 6 kilo
4 aylık olunca ne olcak acep :uhm:

maşallah yelizcim
bizimki 2 aylıkken 5.5 kg dı

çiğdemcim allah gönlüne göre vermeye devam etsin

abooo masallah yelız rekora kosuo oğlus he kac kılo dogdukı emek

BEn bu yavruları yirim yaa ballar bunlar MAŞALLAH süt kuzuları çok tatlılar ben de özendim daha buralar okadar sıcak deil çarpar die korkuyom hala bebeyi kışınki şeyleri giydiriom valla bi iç bi dış çorap falan korkuyom üşütür die yazlık alışverişe de çıkmadım zaten çok tatlı şeyler var geçende gördüm en kısa zamanda bennde cıbıl cıbıl giydirmek isitiommm

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Anneler gününden fotolarımız:))

Son düzenleme:
Ewet canım ben de ilk başlardan beri çok benzetiyorum Emek Çınar la Eymen i
Ya bide benim oğlan bi acaip bi bakıom bazen sarı gelio gözüme bi bakıom esmer bebe ama esmer olcak büyük ihtimal babaya benzio çünkü

Pijama takımlarını annem almış çok rahat ben çok sevdim.
Oğluma pembe emzik buldum başka rengi yoktu((

Pijama takımlarını annem almış çok rahat ben çok sevdim.
Oğluma pembe emzik buldum başka rengi yoktu((

Maşallah canım Emir bebeğe emziği de çok tatlı bebeklere renk farketmio valla ben de bebekleri pijamayla çok seviom sabah kalktıklarında

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Yüzümüzü buruşturuoz ağlamaya hazırlanıo sonrasını hiçç çekemiom tabi elim ayağım birbirine girio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…