Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz aile yakınlarına vermek için bastırdık ama evde pek bırakmadık biraz daha büyünce aradan seçip güzel bir albüm yaparız biz de herhalde

derin hanıma etekte pek yakışmış tam küçük hanım olmuş maşallah

kıss derin hanım yirim seni maşallahhhh sana ve etegine :))))=)

en büyük fenerrrrrrrrrrrrrrr

dide gazele pek bi yakışmış fenerrrrr
bakalim BİZ ne yapcez babamız cimbom ben fenerliyim....
geçengün şampiooon fener diodummm kısıma babası bir bakış baktııı....
kısım iki ARADA Bİ DEREDE KALACAK ANLAŞILEN:1no2::1no2:

maşallah benim oğlan gibi başka fenerli oğluşlarda varmış :)

haftasonu çok güzeldi hava bizde değerlendirdik ve gezmeye gittik
tabi şimdi hava çok soğuk :))
bebişlerede maşallah ben uzun zamandır bakamıyodum baya büyümüşler görmeyeli hepsini öpüyorum

Selaaamm,
Dün hava çok sıcaktı,dışarı çıkmıştık.Eve gelip Duru'nun üzerindekileri çıkardım.Nasıl sevindiğini görüyor musunuz?:dance:

Son düzenleme:
maşallah benim oğlan gibi başka fenerli oğluşlarda varmış :)

asiye kıss fenerli dediğin oğlan değil dide o :mymeka: bu arada kutluyorum dide hanımı küçük kanaryam benim

nisancım maşallah çok tatlı olmuş
denizcb çok mutlu oluyolar soyununca dimi:) bizizmki de öyle çıldırıo soyuncam diye.pek şeker maşallah çok tatlı gülmüş

Son düzenleme:

Evet canım yaa,havalar iyice ısınsa da artık kıyafetlerini hafifletsek bebişlerin.Onlar için mutluluk nedenlerinden biri oluyor.

bebişlerde var demek istemiştim pardon sabah 6 da kalkınca insan ne yazdığını bilemiyorsenağlama

bm kocada cımbomlu ehehe bende fenerlıyım dıdeye dayısı daha doğmadan once almıstı sımdı daha yenı oluo babası gecen gun pıs fenerlı dedı kızıma ama kocam tarafsız davranıo bakı bna laf gecıremıcek besıktaslı olsun dıyooo ama bnm kızım fenerliiiiiiiiiiiiiii

Selaaamm,
Dün hava çok sıcaktı,dışarı çıkmıştık.Eve gelip Duru'nun üzerindekileri çıkardım.Nasıl sevindiğini görüyor musunuz?:dance:

ay ne tatlı şey bu böle maş elbiseside yakıo yani hihoyyyt

bu arada bütün bebişler çok tatlı özellikle kız anneleri elbiseleriniz tokalarınız süper a.s.

cimbom kıyafeti hiç olmadı heralde bizde fenerli takım aldık oğluşuma babamız fenerli ben takım tutmuyorum sorun olmuyo ama dayısı büyüyünce görüşürüz diyo(kendisi cimbomluda :) ) dide süper adaşım sarı lacivert pek yakışmış maş

akıllı gelinim benim
derinimin eteğine hasta oldum zaten
durumuz da elbisesiyle çok şeker
nisancım seninkinin gözlerine ve gülen yüzüne zten bakmaya doyamadım
maşallah hepsine

çido kız şartlar aynıymış takım konusuna
bizim baba aleni cimbomlu yapma derdinde ama ben kaleyi içten fethedeceğim

bu da fenerlilere kapak olsun :roflol:
en büyük galatasarayyyyyyyyyyyy
meydanı boş buldunuz hemen yayıldınız demiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok öyleeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…