Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şükür berru prensesin annesi naz yapmayı bıraktıda aramıza döndü
berrummmmmmmmm gene muhteşemsin zuzum benim

altunhan maşallah kızına çok tatalı ama canım hala eldiven kullanıyormusun bence kullanma artık
ellrini tanımaya başlasın

selma berru çok tatlı olmuş ya hele o kot elbisesine bayıldım:)

selma Allahın emriyle Berru yu oğlum Emir paşaya istiyorum versene gızzz. Çok tatlı maşallah

sibel çınarı gıydırıp gıydırıp koyuyon buraya kızım kıskanıo heeeee

ay bugün güzellerle yakışıklılar podyumdalar yine
hepsi çok tatlılar yaa
nasıl da büyüyorlar değil mi?

maşallah hepsine

esencen canım yoğun bir dökülme falan olmamıştı hiç yalnız dün dizime kafasını yatırmıştım kaldırdığımda 3-4 tel birarada duruyordu
belki daha önce farketmemişimdir
kısım kısım değişiyor olabilir

kızın niye kıskanıyo be çido
diğer oğluşlar da kaptırdık bu güzel kızı diye çınarı kıskanıyorlardır bence

ole deme sıbel yakısıklı cocuk mazallah bu kadar guzel kız var seytan doldurur cocun gozu neyım kayar :roflol:hazrı damat bulmusum onuda kaybetmıyek ben kzımı uzaklara vermemmmm:a015:

valla çiğdemcim bizde yok öyle
kırarım bacaklarını :))
abooovvvvvv benden de ne kaygana olur yav P
dide bak kızım senin için koydum
kız anaları siz kızlarınızın gözlerini kapayın

yirim be onun agzını kız cok tatlı senın bu oğlan masallah

yalnız beceriksiz fotoğrafçıyla kıpraşımlı oğlan karışınca ahanda böyle bulanık bulanık fotolar ortaya çıkıyor
teknolojik bilgi fakiri annelere dönüşeceğim diye ödüm kopuyor yaa

oda bişimi bizim evdede foto dusmanımız babamız ben dide fırsat verdınde guzel resımler yakalıom ama bızımde makıne dandık sacma sapan bişi ii bişi almak ıstıyorum ama bakalım e zamn sıra gelıcek oa ben bıde album yaptırıyorum dıdeye bu hafta fotocuya gıtcektık gıdemedık guzl ısı olur ınsallah cok ozenıyorum cunku

ay ne güzel olur çiğdem ya
bu dijital makine olayı çıktığından beri şöyle albüm kurcalama zevki kalmadı yani
bizim doğum fotoğrafçısının hazırlayıp verdiği albüm var tek

maşallah prenses ve prenslere bunların hepsi ayrı güzel bizim makinayıda dayımız aldı yani aslında makina onun ama biz gasp ettik :)) getirince eklicez inaşallah

Ben bunların hepsini bir arada yerimmmm.Hazır kıskanç kızımda uyuyorken.maşallah süphanallah hepside birbirinden tatlı güzel yakışıklı
sibelcim gözlerimizi kapatamayız çınar beyimizin yakışıklılığı karşısında üzgünüm
Allahım esirgesin hepsini

sibelciğim ben emirin güzel fotoğraflarını çıkarıyorum albüme bakmak hoşuma gidiyor. ayrıca bebeşler çok şekerler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…