Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah annesi çok tatlı.küçük yakışıklı yaa.......allah nazarlardan saklasın..

bizimde yazlılarımız ama şimdilik iki tanesini giydirip çekebildim çok uykusu vardı kuzumun

ayy yelizzzzzz cok tatlı oglunnnnnn vallahiiii cok terss bakıyorrrrr karısı yandı ileride hahahahh

kız selmaaaaaa karısıklava: bu kadar masum ve tatlı bakan yavruya ne laf atıyonnnnn sengözlerimebaksanab ne kadar tatlııııı şuna bakkkkkkkkkkkk yerim bno onun bakışlarını

denize de girerim, şezlongta da güneşlenirim diyor çınar paşamız

ha önemli bir ayrıntı dışarda olmamız önemli değil ara ara beni gezdirmezseniiz basarım çığlığı :))

Çinar yine her zamanki gibi karizma ona diyecek lafım kalmadı valla sırf onumıncıklamak için gelcem muğlaya bu yaz heeeeeee tutmayın beni uleynnnnnnn ben muğlaya gidicemmmmm

sibelcim insan bi kaç tane de ölü denizin resmini koyar da lu eve tıkanmış bunalım karılarının içini ferahtlatır insan demi ama????:roflol:

yeliz kız maşallah bebeşine. çok tatlı.
Sibel çınar kocaman olmuş maşallah

bizimde yazlılarımız ama şimdilik iki tanesini giydirip çekebildim çok uykusu vardı kuzumun

Ohhh giyinmişiniz yazlıkları Emek Bey ben de aldım dün biraz oğluşa yazlık takımlar ayy çok tatlı ama sırf foto için giydirip çekemiom çığlık çığlığa giyindiğimiz için pek hoşlanmıo sapık herifff çıplak durcak götü mötü herbiyeri sırnaşık şey
Hıı bu arada annenle fotolarınızı gördüm çok tatlısınız valla

denize de girerim, şezlongta da güneşlenirim diyor çınar paşamız

ha önemli bir ayrıntı dışarda olmamız önemli değil ara ara beni gezdirmezseniiz basarım çığlığı :))

Çınar Beyimiz her zmanki gibi abii valla büyük adam gibi yatmış bayıldım

[/URL][/IMG]
Aaaa biri denize gider biri piknikk çok tatlı uyuyo annesiii

Aaaa biri denize gider biri piknikk çok tatlı uyuyo annesiii [/QUOTE]

:)) pikniğin güzel yani sabahtan akşama kadar uyuyor olmasıydı temiz hava çarptı bizimkisini

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
emir mavi tulumun sana çok yakışmışanannede zevkliymiş yaneeee

eymen tuğra yerimm seni

çınar demir artıkın koca adam olmuş..saçlar falanda yakıyoo haneeee

emek bebek sanada maşallahhhh canım bu arada emek bebek kaç kilo benim kızımın iki katı wallaaaa

veeeeeeeeeeeee............kısımın adaşı duru hanım amanda aman büyümüşte pikniğe gidermiş... inşallah isimleriniz gibi duru bir hayatınız olurrr...hhaaa bu arada ben ikinci bebişi yaparsam ve kıssss olursa odaaa adını berrak koyacam nasıl duru ve berrakkk

valla aynı şeyi bizde düşündük ama dalga geçerler diye korkuyoruz

güzel teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz
efyzeyno canım oğlum 6 kilo idi 15 gün önce
dilek maşallah oğluna çok tatlı çok
çokta güzel çıkmış resimde
saçlarıda başka alem vallaaaaaaaaaa

kraker kız güneşte yüzüne vurmuş yakıcan kızı
çok tatlı maşallah gezmelrede gidermiş

Annişler vallaha hepinizin bebişlerine 41 kere,41.000 kere ......kere.....kere :) maşallah vallaha..Allah nazarlardan saklasın,sibelcim çınar beyimiz büyüdükçe daha bi yiğit oluyo ya.. bu arada sibelcim çınarın saçları hiç döküldümü,bu ay benim oğluşta saç kalmadı vallaha ..yastığı tüylendi saçlarından :) sizlerinde bebişlerinden saçları dökülen varmı? benim saçları demiyom bile kalmadı vallaha ..her banyoda bi avuç saçım gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…