Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız çiğdem sibel duymasın valla parçalar hele çınar demir ısırır valla

saolun kıslar çiğdemcim beyaz atımız yok dideye kertebiliriz ikiside huysuz nede olsa anlaşırlar

şapkayı annaannesi ördü
netten bulup örmüş marifetli anneannemiz

oyyyy maşallah nihayet yeni bebeklerimizde eklenmiş hayaletorka şririncek neden bu kadar geç kaldınız bu kadar maşallah 41 kere çok tatlılarmış

saka yapıom tabee bnm has damadım cınar ama hayatta herseyın bır yedegı olmalı demııı
mesela ende kocayı yedeklıcem ass kaldı valla:)))))

günaydıııııııııın,kimsecikler yok erkenciyim ben..ya küstüm size bebişime kimse yorum yapmamış..ağlarım ama Tuğram yakışıklı çıkmamışmı:) zaten resim önce büyük çıktı sonra link verdi beceremedim bi türlü,daha önce yapabiliyodum noldu bana yaaa...

umarım yapabilmişimdir...malum msj geldikten sonra anlaşılıyo...

ESENCEN tuğran yakışıklı olmazmı canım
ayıp ediyon annesi
çok tatlı çok
tabi kızlar fırsat vermiyoki oğullarımıza iltifaat edilsin

hayaletorka ve şirincek çok tatlı bebişeriniz maşallahhh
bu arada kayranın bakışlara bayıldımm...

esencen ,emek bebek bebişleriniz çok yakışıklı yaa yanaklarını yirim ben onların

hayaletorka oğlun ne kadar anlamlı bakmış öyle kıyamam ben onaaa..

Sabah sabah gözüm bayram etti valla şubat bebişleri bir başka kızlarımı pek bi güzel ogluşlar pek bi yakışıklı Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun sizi maşallah tüm kuzucuklara
buda iremnaz'ımdan hepinie :1hug:

bereye bayıldım bere çok süper olmuş.
esencen seninde oğlun pek bi yakışıklı maşallah.ilk defa görüyorum ben.

esencen
chatlak_4180
hayaletorka
emekbebek

prenslerinize maaşallah

şirincek senin de prensesine maaşallah

hepside çooook tatlılar. tam ısırmalıklar Şeniz

Son düzenleme:
hayaletorka canım büyük yüklediğin resim nedeniyle sayfa bi hayli geniş görünüyo.
istersen mesajının altındaki edit ten içeriğini silebilirsin.
nasıl olsa küçük halini yüklemişsin daha sonra.

şirincek,çilem,asiye,denizt teşekkürler teyzeleri...şımarıcaz bak sonra :) zaten şımarık,sırtığın teki oldu oğluş bide iltifat alınca tam coşar bizimki...asiyecim daha önce de koymuştum resim aslında görmemişindir..bu arada ben seni ve bebişinide çok beğeniyorum..

esencen senın bebısıde gormus olduk sonunda bızım subat bebekelrnıden cırkın olan yokkı senınkıde cok yakısıklı cıkmıs annesı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…