Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben o kuzuyu yerim yutarım bitiririm....
çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun..

şapkayı annaannesi ördü
netten bulup örmüş marifetli anneannemiz

anam ben senin şapkanı yerim tulumunu yerim bıdık seni yaa maşşallah sagol canım yorumların için sanal annesi ol madem süt anne varda sanal anne olmaz mı dimi :))) valla saka bir yana ben hep diyorum bu şubat bebeklerinde bişey var hepsini ısırmak istiyorum yaa hepsi çok tatlı dışarda bebekler görüyorum bizimkiler gibi degil yaa yada dogumdan beri takip ediyoruz yavaş yavaş büyüdüklerini görüyoruz ondan bize öyle geliyo garip bir bağmı var aramızda neee.....hepsini Allahım korusun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ahmt erkin melekler gibi uyuyor
süperman kılıklı bıdık seni :))

kayra bebiş ne güzel saçların var senin öyle
hem kara yağız hem de pamuk gibi bir bebişsin

sade ve zarif prenses neslihan
ne güzel zeytin gözlerin var senin

hepinize kocaaamaaaaan maşallah

tuğra bebiş yerim ben seni
saçlarına bak şunu ya şimdiden artist valla
jöleye falan ne hacet :))

iremnaz turuncu ciciler çok da yakışmış kuzuma hel şu saç bantları yok mu beni bitiriyorlar

adaşımız sana laf yok zaten anneannesi neler de yaparmış şanslı bebek valla :)

iremcim allah nazarlardan saklasın çok güzel gözlerin var senin
kibar yüzlü bebişimiz

hepinize milyonlarca maşallah

esencen senın bebısıde gormus olduk sonunda bızım subat bebekelrnıden cırkın olan yokkı senınkıde cok yakısıklı cıkmıs annesı masallah

sağol canım gerçektende doğru şubat bebişlerimiz çok tatlılar..hepimizin bebişlerine maşallah...

sibelcim teşekkürler..vallaha çınarımızın saçlarıda maşallah hele o dedesinin eliyle uğraştığı fotoğrafına bittim ..yerim o kolları ben kıyafetide süper annesi..çok tatlı giydiriyon...

selincim çok tattlı maşallah yalnız senin komidin bi yerden tnıdık geldi aynı benimki gibi sadece bebeğin ıvır zıvırı önceden üstünde süsler olurdu şimdi sadece bebek eşyası

ayy ben girmeyeli yine burasını güzel ve yakışıklılar sarmış.
SELİN Arwin tam erkek olmuş yaa çok yakışıklı maşallh.
berru sende yine harikasın şekerim
diger sayfadaki bebişleri tek tek sayamıcam tek kelimeyle hepsi birbirinden güzeller.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…