Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çiğdemin dedgi gibi herşeyin bir yedegi olmalı işte benim yedekteki gelinim
jeyyar:
BERRUcum lütfen kıskanma ne yapalım hayat böyle

Son düzenleme:

Kizlar öncelikle merhaba benim kizim biraz büyüdü ama bende resim ekliyorum bu resimde 4 bucuk aylikti ve simdi 22 aylik serayim...

Kizlar öncelikle merhaba benim kizim biraz büyüdü ama bende resim ekliyorum bu resimde 4 bucuk aylikti ve simdi 22 aylik serayim...

ay ben bu kızın gülüşüne süslü püslü kıyafetine bayıldım oğluma bir sorup geleyim yaşı biraz büyük bizimkinden ama olsun talip olalım şimdidenkaydirigubbakcemile3
bak çok iyi kaynanalık yaparımkaydirigubbakcemile3

ay benim yakışıklı arwinim de gelmiş :))
çok tatlısın sen yaa
ay çınarım duymasın kıskanır falan :)))
selmaaaa kız sen berruya takma kirpik falan mı takıyon :))
bu gözlerin de hastasıyım

esencen teyzemiz teşekkür ederiz . muck size çınardan

konuk bebişimiz seray gülen yüzünüz hiç asılmasın

mustafa mirzamız da çok artist yesinler seni

maşallah bebişlere arwin koca adam olmuş yürücek nerdeyse berru prenses zaten gözleriyle yakıyor maşallah mustafa mirzayada maşallah ay bu şubat bebekleri çok tatlı mis kokulu kuzular

sonunda fotoğraf makinamız geldi oylayaıpta çekebildiğimiz resim bu üstünü giydremeden bastı çığlığıdelikafadulden

Son düzenleme:

hooooooooppppppp orda dur bakalım bu kadarı da fazla amaaaaaaaaaklava:
Tan'ın annesi benim kızımı isteyeli aylar oldu onlar çoktaaannnnn sözlendi, e daha önce msnde de Canan'la bu konuyu konuştuğunuzu duymuştummmmm güya Tan ağlıyormuş da Berru hanfendileri görünce susuyormuşmuş noluyoz uleynnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Canannnnnn benden söylemesi bu iş burda biter yasakkelime

Benim kızım size inat Arwin'le bir biberon içmeye talip, diyorki Arwin'e "seni eve götürsem gelir misin, annen bize süt hazırlarmı annemle beraberrr?"a.s.
Anne bide resmimi koy dediArwin için süslendi kızım)

maşallah kızına gelinlikleri giymiş kaydirigubbakcemile3 ay bu şubat annelerinde çirkin bebek yok hepsi çok tatlı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…