Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerim ben kardeleni ya maşallah seni bizim eve götürsem gelirmisinkaydirigubbakcemile oğlumla ellerini emermisin beraberkaydirigubbakcemile3

Neva oyuncağıyla oynarken

Neva Berru ile Tan'ın bir ilişkisi olduğunu öğrnediğinde önce inanmak istemedi:

Yok annecim uyduruyorlar onlar Tan öyle daldan dala atlayan bir çocuk değil:

Ay inanamıyorum annecim ya doğrumu yani?:

Olsun kızım üzülmene gerek yokki elini sallasan ellisi, değmez ki, bak mesela Arwin ne kadarrrr yakışıklı biri:teytey::

Utanmıyosunuz demiii Canan ile Selma küçücük kızın duygularıyla oynamaya bakın ne kadar üzülmüştü ilk duyduğundaaaaaaaklava:

teşekkürederiz teyzoşları nevayada maşallah ne güzel gülümsemiş arwini duyunca :))

ayy laf atmadan geçemicem ısırasım geldii maşallah subhanallah hepsine
Rabbim banada nasip etsin resimlerini buraya koyayım inşallahhh

dilek_83 gelinim ne kadar guzellesmis buyumus öyle.Gulusude pek hos.Öpersin yerime

Saolun kızlar valla büyüyorlar ya bide şu huysuzluklarından vazgeçebilseler:roflol:
Selincim sende Arwini yerime öp bide Neva için de:asigim:

kızz pek güzel çıkmışsınız ama ben bi firikik yakaladım kaydirigubbakcemile3

bendeeeeee zemuszemus zemuszemus

ben dıcektım yaaa
özlemmm memen görünüoooooo gııııııızemuszemus
Ne fesatsınız beeee bakacak yer bulamadınızmı şaka bir yana bayılıyorum valla göğüslerime süper oldular şimdi küçülmezler inşallah tekrar kaydirigubbakcemile3

ahmet erkin maşallah sana büyümüşte küçülmüş karizmatik bakarmış boncuk seni.opuyorumnanaktan

deriiin süslü derin süveteri güzel kendi güzel derin sana da maaşallah.opuyorumnanaktan
teşekkeürler deniz teyzes,i

ay çok utandım valla babamız duymasın kaydirigubbakcemile
allahım bunları yirim ben yirim çok tatlı kuzular ya erkin bey çok yakışıklı gözlerine maşallah senin derin prenses herzamanki gibi çok şık sana da kocaman maşallah kuzum
Teşekkür ederiz Sevgicim .Siznde güzelliğinizi nerden aldığınız belli yanlış anlamadıysam güzelliğim annemden geliyor diye yazmış tatlı kızın tişörtüne
Utanmıyosunuz demiii Canan ile Selma küçücük kızın duygularıyla oynamaya bakın ne kadar üzülmüştü ilk duyduğundaaaaaaaklava:
Çok güldüm yaaa çok tatlı olmuş Neva Annesine kocaman alkışşşşş buyrunnnnnnnnn

kusmuklu resmimiz nasıl kızlar?

valla manzara tanıdık :))
hele ki kusma eylemi sonrası rahatlamış yüz ifadesi süper :)

dileeek ne yaratıcı hatunsun heee
pembe dizinin devamını bekliyoz
neva kız yerim senin muzip gülüşünü

teşekkür ederim kızlar devamı yakındaÇ:roflol: şu doktor işlerini bi haledip rahatlayım da siz görün benim marifetlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…