Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dileksim neva ya maşallah süper olmş
altunhan bana bu kusmuklu yüz hiç yabancı gelmedi bizded evar bi tane bu şekerlerden yiriimmm ben onların kusmuklarını

dilekçim ne kıskanıcam cok begendim ama bugün fazla mutlu degildim yazamadım ama cok seker neva
sen cok memnun degilsin ama ben seviyom nevayıı

ayyy burası cosmus gene nevacımm annen fotoroman konusunda uzmanlasmıs fotomodelde hazır tabee
bebklerımızın hepsıne kocaman masallah
sevgıcım sneın kızın elı azında olmayan resmı yokmu kız bıde bılegıne kadar sokmus elını yavrum cok tatlı gorunuo ya bayılıyorum ellerını emmelerıne cok tatlı gorunuolarrr

sevgıcım sneın kızın elı azında olmayan resmı yokmu kız bıde bılegıne kadar sokmus elını yavrum cok tatlı gorunuo ya bayılıyorum ellerını emmelerıne cok tatlı gorunuolarrr

kaydirigubbakcemile3 yok canım ya naptıysam çekemedim sürekli ağzında emziği almıyor elini emiyor

Kardelen güzl kız maaşallah sana.

Neva Elif inde yanakları tam ısırmalık cokacimcoook sanada maaşallah

Altunhan kızının ismini bilmiyorum ama o da çok tatlı maaşallah

opuyorumnanaktan

bugünkü halimiz alt kısım klasik kesilmiş don ve ortez olduğu için çekmedimkaydirigubbakcemile3

ya ben niye resimleri göremiyorum.
birtek nevayı gördüm maşllh çok tatlı. yazık yavrum nasıl şok olmuş:1shok:
ulan berru herkesin arasını bozdun.:mymeka: hani benim olacaktın gittin ellerin oldun:mymeka:
sonra gelipte eller kadir kıymet bilmiyor mustafaaa deme

aha gördüm gerçekten boncuk bu kız maşllh ya yerim seni kardelen nevaopuyorumnanaktan

hüvik sen sus gızz alla halla ittin ellerden aldın gelinini bide gonusma bağa

sende kızını kime vereceğini şaşırdın selma hohoho
kızın büyüyünce bütün kk garıları kapına dayancek oğluşları birbirine düşcek :))))

selincim bnm gözümden hiççç pişi kacmazz ama dilegin kacmıs sanırsam bak bize hava atıyorrlaelaelaelaelae türkiyeymiş hıh :dilcikar:
sen önce damadının nerede oturduguna bak ayoll sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…