Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayaadır bebişimin resimlerinden eklemiyordum 1kacgün önce kıslıklara bakmıstım şapkalarını denedim
seneye hazırlık

vav bu kız çok güzel maşallah sana. Şapkalar da yakıyor şu kırmızılı olanı tam çeksene bizde kopya çekelim

şimdide bu cıktı basımızaa ne varsa istinde hemen tutup agzına götürüyo şapır şapır ıslıyoo

cnm şimdi bazanın altında yarın birgün ceker gönderirim olarmı

maşallah sübanallah hepsine
Allah'ım nazarlarda kötü gözlerden korusun meleklerimiziiii

ay çilekli olana öncelikli bayıldım valla

emzikli olan pembişte de pek bi buğullu buğulu bakmış annesi
çok tatlı bu kızzz
rejim bozdurur valla :)

Masallah Beruusuma, cok seker Masallah ya , bayiliyorum kirpiklerine , göz rengi yesilmi yoksa ben mi öyle göruyorum :)

bu geçen hafta muğlada 2 saat arabanın içinde otururken çektiğim resim

bi tanede kiz dogurasim geldiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:
saka sakaa :))
41 kere massallahhhhhh bukadarmi yakisir bu sapkalar yaa hepsi cok tatli bu bbeislerinnnnnn

sibelllllll CINAR beyimiz tam minciklamalik olmussss :asigim:

kirmizi cok yakisiyor cok karizmatikk bu oglan massallahhh

ben de çok yakıştırıyorum bebişlere kırmızıyı canım ya cıvıl cıvıl oluyolar

bu da az önce uyudu diye bırakıp bulaşığa giriştiğimde dönüşünde gördüğüm manzara P yine kırmızılıyız PP

sibel yaa bi kere oglusun saclarına toka takkkk ayy delirdim sandımcaa

berru çok tatlısın özelikle ilk resme bayıldım ben maşallah sana kuzu çınara gerçekten kırmızı çok yakışıyor kocaman oldu allahım hepinizi nazarlardan korusun

valla selma arada toka varmış gibi tutuyorum çok şirin görünüyooo

bi aralar yıkadıktan sonra inatçı saşlarıyla başa çıkmak için siyah tokalarla tutturuyordum ama sonra koyverdim gitti
saçlarının sol tarafı hep yukarıya doğru duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…