Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selma berruya o şapkalar ne kadar çok yakışmış ya kışın desene senin kız podyuma çıkar gibi kokoş olcak:)
kim ördüyse elleri dert görmesin de ama içindekinide yabana atmamak lazım:)
çınara söylencek söz yok bende bayılıyorum saçlarına onun maşallah hepimizin kuzucuklarına hepside çok tatlı....

günaydın kızlar anlaşılan gece uyumayıp bebişleri süsüleyip püsleyip resim eklemişsinizsositososito
yine berru hanım fıstık gibi olmuş. maşallhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çınar beyimizde her zamnki gibi karizmatikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiciginizde çok şekersinizzemuszemus

Son düzenleme:
sen arwini türkiyedemi yaşıyor zannediyorsunnn hihoyyyt

Zannetmiyorum canım ama seninle benim aramda kocaman bir fark varrrrr benim vizem var yurtdışına gidebilirim kızımla beraber:roflol::teytey::icecream:

Neyse canım çoküzülme olur mu ben senin yerine kızını da ziyarete giderim:roflol:

Son düzenleme:

Kız ben bunu naparımm yaaa ısırırımmm çok tatlı Maşallah bütün bebişlerimiz dünya tatlıları
Valla sırf bu cicileri için bi tane kız bebek doğurmak istiyorum inş. Allah 2. bebeğim kız olurr:asigim:delikafadulden

Sabah çıkarken oğluşu telefonla çektim mışıl mışıl uyuyoduk beraber yanından kalkmak zor oldu
[/URL][/IMG]

berruuu pamuk prenses sen ne tatlı olmuşsun öyle yerimseni ben
demek istiyorum ama sanki yemek bile kesmeyecek gibi maaşallah

çınar yakıyosun yine bu kadar da karizma olunurmu ya kızları
birbirine düşürecen sonra maaşallah

teşekkürler teyzeleri

ben oyy kıyama eymen tuğramızın uyumasınaaa
insan bunu bırakıp çıkamaz tabi annesi
ne kadar da huzurlu uyuyor

bayaadır bebişimin resimlerinden eklemiyordum 1kacgün önce kıslıklara bakmıstım şapkalarını denedim
seneye hazırlık

Allahım şu güzelliğe bak ya maşallah o kirpikleri yerim ben yerim Allahımm nazardan saklasın yaaa içime sokarım kız seni ben ama annen izin vermezsırnaşık şey içime çeke çeke kokluyorum seni öpmek yasak

eymen tuğrayla çınara diycek bişey yok zaten subatın yakışıklı bebekleri valla hepsini yemek istiyorum çınarı tombiş bacaklarından ısırıyorum eymen senide o masum uykulu yanaklarından kokluyorum...Allahım nazardan saklasın kırkbinkere maşallah...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinar araba koltugunda baya seker oturuyo masallah, elleride Arwin in ki gibi kalin parmakli :)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Ay kuzum benim yaaaaa
klava: kimse kapmasın bu kızı benim oğlum olunca alıcam ben Duru'yu valla aramıza girmeye çalışanı kötükedihüso hatta bir kere daha kötükedihüso
biraz yaş farkı olucak ama olsun hele bi yaklaşmaya çalışın kötükedihüso

dilek sen yap oğlanı kız hazır ben kendi ellerimle vercem sana hiç merak etme sen şimdiden çalışmalara başla bence -tatlicadiarzu-

dilek sen yap oğlanı kız hazır ben kendi ellerimle vercem sana hiç merak etme sen şimdiden çalışmalara başla bence -tatlicadiarzu-

bak hemen gelinimi vermiş kız duru benim gelinim degil mi ilk bana söz verdin patlatırım kafanı...sırnaşık şey napalım bizde başka gelin bakarız oğluşum çok kırıldı çattı kaşları..

neyse bize gelinmi yok dimi ama....sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…