Ayyyy ne sekerler yarabbim, Hulyacim oglun cok yakisikli ya Masallah Masallah, yerim ben onu yakisiklim benim.
Yanindaki de Derin hanim degilmi oda cok guzel olmus valla gelinlik yakismis.
Eymennnnn hastayım sana kuzu nasıl da gömülmüş kaseye maşallah sana .
aY HÜLYA alemsin kahkahalarla güldüm çok tatlı olmuşlar tombik yanaklılarım benim yakışmışlar kız maşşallah ikisinede ay alllahım bugünlerinide gösterse aminnnnnnn
efe--eymen---emek----yağmur----çoookkk tatlısınız yaaa maşallah kuzular size.....hepsi birbirinden tatlı hepsi birbirinden güzel yaaa....unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar atlamıs olabilirim hepsiiiii coookkk güzeller...aşklar bunlar...ballar bunlarr...
derincim maşallah güzelim bu ne güzellilik elbiselerin çok yakışmış yanlız o gözlük sana biraz küçük değil minaniknanik şubat bebişlerini böyle oturduklarını görmek çok değişik geliyo büyüyo artık bunlar ya:gitme::çok üzgünüm:
yalnız görmüşken söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlar 2 yaşına kadardı sanırım bu şekilde tabanlı ayakkabı önerilmiyor
patik şeklinde yumuşak altlı olanları seçmemiz gerek aklınızda bulunsun
doğrudan basmaları gerekiyormuş
_Duru_24 ayyy Derinde ne cirkinmis yahuuuuuuuuuuu, cok seker cikmis kizin masallah ona hemde 41 kere.Bu bebislerin 6 aylik hallerini dusunemiyorum en tatli olacaklari zaman
kzılar bende koymak istiyorum kaanın fotolarını.nerden ve nasıl koyuyoduk unuttum.bileniniz anlatırsa sevindirik oluruz.bu arada hepinizin bebeişleri çok tatlı.allah hepsine yüzleri kadar güzel yazılar güzel kaderler yazsın.
ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir browse u tıklayıp pcden resin seç resize ımages ı tıklayıp 640x480 i seç oradan da start upload ı tıkla ardından resim çıkınca yanda forum için olan linkler var orayı kopyalayıp buradan mesaj bölümüne yapıştır.