Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uğradım uğramam mıııı süperrrrrr :lepi: yakında gerçeği de olur anam az kalmışşş

Ayyyy ne sekerler yarabbim, Hulyacim oglun cok yakisikli ya Masallah Masallah, yerim ben onu yakisiklim benim.
Yanindaki de Derin hanim degilmi oda cok guzel olmus valla gelinlik yakismis.

Eymennnnn hastayım sana kuzu nasıl da gömülmüş kaseye maşallah sana .
aY HÜLYA alemsin kahkahalarla güldüm çok tatlı olmuşlar tombik yanaklılarım benim yakışmışlar kız maşşallah ikisinede ay alllahım bugünlerinide gösterse aminnnnnnn

ay süper yaa
çok tatlı bunların hepsi

hülyaaa
kız temizlettirdin evi tabi şimdi bol bol zamanın var böyle şeylere :))
çok güzel olmuşlarrrrrr

hepsi de çok ttlı yrim ben onları ben de zeynebime aldığım yeni cicilerini çekip koyacağım

evet ya ama bunları hazırlarken bi taraftanda efeyi uyutuodum nasılım ama:))) yani boş zaman yok olan boşluğuda zaten KK işgal edio

efe--eymen---emek----yağmur----çoookkk tatlısınız yaaa maşallah kuzular size.....hepsi birbirinden tatlı hepsi birbirinden güzel yaaa....unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar atlamıs olabilirim hepsiiiii coookkk güzeller...aşklar bunlar...ballar bunlarr...

derincim maşallah güzelim bu ne güzellilik elbiselerin çok yakışmış yanlız o gözlük sana biraz küçük değil minaniknanik şubat bebişlerini böyle oturduklarını görmek çok değişik geliyo büyüyo artık bunlar ya:gitme::çok üzgünüm:

ay çok tatlı derin bebiş

elbiselerimiz ve saç bantlarımız da çok şık

yalnız görmüşken söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlar 2 yaşına kadardı sanırım bu şekilde tabanlı ayakkabı önerilmiyor
patik şeklinde yumuşak altlı olanları seçmemiz gerek aklınızda bulunsun
doğrudan basmaları gerekiyormuş

maşallah derine her karede ayrı güzel bizde çektik nugün kardelenin fotoğrafını ama kim yüklicek şimdi pc ye yarın koyarım inşallah

TesekkÜy edeyım teyzecıkleyım ÖpÜyoyum Şıjleyı...aykadaslarımıda cok ÖpÜyoyummmm

ayy derin çok tatlısın teyzecim maşallah ya,nasılsa cici cici giydirmiş annen seni:)

_Duru_24 ayyy Derinde ne cirkinmis yahuuuuuuuuuuu, cok seker cikmis kizin masallah ona hemde 41 kere.Bu bebislerin 6 aylik hallerini dusunemiyorum en tatli olacaklari zaman

Özlem ve selın teyzecım cok tesekkÜr ederım...ÖpÜyorum sızı ve yakısıklı oĞullarınızı mucccckkkkkkkkkkkk
annemın cok selamı var :)))

kzılar bende koymak istiyorum kaanın fotolarını.nerden ve nasıl koyuyoduk unuttum.bileniniz anlatırsa sevindirik oluruz.bu arada hepinizin bebeişleri çok tatlı.allah hepsine yüzleri kadar güzel yazılar güzel kaderler yazsın.

ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir browse u tıklayıp pcden resin seç resize ımages ı tıklayıp 640x480 i seç oradan da start upload ı tıkla ardından resim çıkınca yanda forum için olan linkler var orayı kopyalayıp buradan mesaj bölümüne yapıştır.

.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…