Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aboowwww
yeliz kız bu gittikçe daha bi yakışıklı oluyo
maviş prens
ısırırım seni
ham yaparım :))

bu arada isilik probleminiz tamamen geçmiş gibi değil mi?

Oyyyyy maşallah kızımın adaşına çok tatlısın sen.Gözlükler taçlar yakıyor valla 41 kere maşallah .
Emek annene maşalallah valla nasıl değişik giydiriyor seni çok tatlısın çok afacansın ısırırırm seniiii hart hartttttttt boncuğum benim

bende seni ısırırım özlem teyze
sibel teyze senide ben hammmmm yaparım valla
teşekkür ederim hepinize

.............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kardelen de gelmiş
ne kadar masum bir bakış bu yaa kıyamam

çınar boğum boğum kollarda künyen de pek bi yakışıklı durmuş

emek çınar ay her fotoda biraz daha büyümüş gelion gözüme yakışıklı,bacaklara bak sen sıkmalık tam.

kardelen kuzum nasıl baktın sen öyle ya,oy oy şimdi o yatakta seni mıncıklamak vardı:)

...............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
hülya teyzesi bizede öyle geliyor çok çabuk büyüyorlar bende efeyi tanıyamamaıştım
ilk eklediğin resim geliyordu hep gözümün önüne
hastanede çekilen resim kara tosun

KARDELEN kuzum sen çok güzelsin maşallah ya
hakkaten sibel bu çocukta başka masumluk var
sanki annesini üzen o değil

duru nun derini maaşallah ne güzel bebeksin sen öyle.

mamiiiiş senin pozlarını yesinler yine çok şekersin maaşallah sana.

kardelen kuzucuk masum prenses sanada maaşallah.

masum meleğim obenim kuzu üzmez annesini bir bakışı gülüşü yeter allahım bebişlerimizin acılarını göstermersin

yeliz kıııızzzz
madem boyattın saçlarını ekle bir foto da görelim bariiii

ayrıca çınarımı öldürdün mü yorgunluktan
oturup evinde boyasaydın ya P

ya aklıma ne geldi 2 yaz önce kendim boyuyordum saçlarımı loreal ile siyah ultraviyole diye bir rengi vardı onunla
ağustostu sanırım saçımı boyuyordum sıcaktan iyice cıvımış boyanın kıvamı kulaklarımın oradan kenarlardan hep aktı durdu
tabi sildim devamlı ama pek fayda etmemiş
ertesi gün işe gidecektim marmarise sanki kömür taşımış gibi yüzümün sağı solu kapkara P
müşteri hizmetlerini aradım yardım istemek için çıkmayınca
saçları öne doğru getirip gizlemeye çalıştım hep işte
p.tesi aradığım telefona cuma günü cevap geldi
gelen cevap da çok işime yaradı
"profesyonel bir yardım alın "
hay sizin ..... diye açtım ağzımı yumdum gözümü zaten günde 3 kere falan duşa girip çıkarttım boyayı

annecim hiç uyumak istemiyorum,ben oyun oynamak istiyorum.giydirdin gene bana bu pijamalarıı ööff yaa aklımdan şeytanlıklar geçiyor senin için hhıııhhhh

annecim hiç uyumak istemiyorum,ben oyun oynamak istiyorum.giydirdin gene bana bu pijamalarıı ööff yaa aklımdan şeytanlıklar geçiyor senin için hhıııhhhh
Ay ya ne guzel bir oglusun varmis pembe panter bayildim oglusuna Masallah Masallah 41 kereDudaklarida benim oglusumun dudaklarina benziyo valla

maşallah çok şirinlerrrrrrrrrrr............hiiiiiiiii Allah nazarlardan korusun hepimizin bebişlerini...

valla durunun derını emekbebege pembepantere ve KARDELENE kocaman masallah cok datlu hepsınee allah nazarlardan saklasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…