Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herşeyden önce bebeklerimiz sağlıklı elleri ayakları allahaşükürler olsun.allah bize annelik duygusunu yaşattı.allah isteyen herkese nasipo etsin inşallah.hepimizin bbekleri birer melek hepsi birbirinden güzeller.

pembe panter maaşallah bebişine Allahım nazarlardan saklasın.

canım benim saol hayatım seni kızında pekk şekerr hanii :) hanii benim oğlan varyaa seninde şeker bi kısın varr :) tanıştırmak lazımm yanii ::))))
şaka bir yana allah kaderlerini güzel yazsın bütün çocuklarımızın ((yaa ben bu aralar kendimi pek kadreci buluyorum neden acep,ölcekmiyim nee töbe töbe)))

hepsi birbirinden tatlı Allah nazardan saklasın 41 kere maşallah

bende eklemek isityorum ama yapamadım ya

TeyzoŞlarım hepınıze coookk tesekkÜr ederım arkadaslarımı benım ıÇın Öpermısınız acaba?

ah ah ah yavru kuş ne düşünüyosun sen öyle bakiiim

annen sildi resmini abes bi yorum oldu benimkisi.

kızlar oğluşa babası bandanalı takım aldı fakat dayanamayım bandanayı hemen taktık P

aaalllllaaaaa küçüklüğümden beri bandalı bebeklere hasta olmuşumdur ve içimde hep vardı bandana bağlamak bebeğime.ama unutmuştum doğrusu.şimdi çınarı görünce yine o bandana aşkım depreşti.canım benim ya ne kadarda yakışmış maşşallahhhh

adaşımız hip hop çu olcak galiba
ama sibelcim arkadaki gıdıyı resimden kırpsaydın keşke :roflol:

sağol pembepanter
çok yakıştırıyorum ben de bebişlere

yeliz valla ekledikten sonra gördüm ben de :))
kayınvalidemin annesi oluyo o gıdının sahibi

:roflol::roflol: ayy cınar mmükemmel cıkmıstaaaaaaaaaaaaaaa
o gıdı cok komik görünüyorrrrrrrrrrrr :roflol::roflol:

çınar teyzem ne çok yakışmış bandana,
eşimde efeye almak istiyodu ama kendisinede alıp takım giyincekmiş oğluyla bulabilirse:)

bu da benim tontoşumm kızımı öpmeyi koklamayı çok özlediiiiiiimmmmm:(((

ay çınarıma maşallah bandana çok yakışmış
aybükecim senin kız tam ısırmalık ya 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…