Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük korsanım benimmmmmmm çok tatlısın sennnn.
Neslihan en saçlı şubat kızı sensin galiba dimi senin o dudaklarını yerim ben
Elifffff kuzu gülen yüzün solmasın canım benim .
Ahmet kaçırcam seni diyorum inanmıyorsun bakkkk geliyorummmmmm

oğluşuma yeni pijamalarını denedim teyzeleri ama fotoğraf makinesine öyle şaşkın baktıki sizlerle paylaşmak istedim.bakın bakalım büyümüş mü?

sibelcim mavi olduğuna göre çınarda giyebilir bence nede yakışıyordur şimdi oluşuma o tulum çek bi görem kıss
kırmızılar pek bi tatlı durmuş zaten o bakışlara hastayım ben yaa ...

sirincek sanirim kizinin ismi naslihan, masallah ya ne tatli bir minnosmus bu , cok guzel ben de kiz istiyooooooooom
evet canım neslihan teşekkürederim allah sanada bir kız bebiş nasip eder inşallah
evet özlem bende dikkat ediyorum en saçlı neslihan galiba ee ana gür saçlı baba desen öle :))
teşkürler akideşler hepinize
bütün bebişlere maaşallah

[QUOTEoğluşuma yeni pijamalarını denedim teyzeleri ama fotoğraf makinesine öyle şaşkın baktıki sizlerle paylaşmak istedim.bakın bakalım büyümüş mü?[/QUOTE]

çok tatlı olmuş annesi maaşallah ... fotoğraf çekileceklerini bliyorlar hemen pozisyonlarını alıyolar :))

Son düzenleme:
evet canım benimki çok heyecanlanıyor sanırım daha sık fotoğraf çekmeliyim çok üşengeçim bu konuda.
ileride güzel bir anı olarak kalıcak tüm bunlar her anı ölümsüzleştirmek gerekiyor.benim çok sınırlı fotoğrafım var küçüklüğümden keşke bizde bu imkanalara o zaman sahip olabilseydik....

Elif ve ömer yusuf sizde cok tatlisiniz tabi. Elif zaten bayiliyorum o kiza ne zaman resmi konulsa agzi kulaklarinda
Ömer yusuf ta bir okadar ciddi valla ama okadar guzel bakiyoki kameraya, bu cocuklar ne seker Yarabbim her biri birbirinden guzel poz veriyolar,benim oglus aglasa bile kamereyi görunce susuyokaydirigubbakcemile3

asiyee inanmıyorum yaaa cok degişmiş ömer yusuff
sen ne diye koymayon bu bebişin resmini bakem hıı
maşallah onaa

NısancıĞım yerım senın o gÜzel gÖzlÜ meleĞını...Çok gÜzel yaaa maŞallah 41 kere

Son düzenleme:
Çınar Demir'imiz kocaman olmuşun teyzem sen ya.....çokta yakışıklısın....Sibelciğim geçmiş olsun bu arada canım....Tekrar hoş geldin :))

sağolun teyzeleriiia.s.
iremde hepinize selam söylüyorr:ecrin_bebek:

sağoluun teyzelerin güzel yorumlarınız için bundan sonra sık sık ekliycem tontişimin resimlerini...

:kedi: fındık kurdu hııı hıı hııı dedi bende evet olarak kabul etim ama opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…