Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ben sizi yerim yaaa
şu kızlar ayrı bir tatlı oluyor
nasıl da yakışıyor gülmek

maşallah hepsine yerim ben onları çok tatlılar ben de zeynebin resimlerini koyacağım inşallah

denizlerprensi ben ekledim senin yerine maşallah çok yakışıklı bu çocuk yaa

bütün bebişlere benden de koccaman maaşallah hepsini kokluyorum ohhhh
(tek tek isim sayamıyorum bir gün bakmadım topik coşmuş)

Masallah yarabbim ne guzel yaratiklar bunlar ya, bakin bennimde koyasim geldi foto.Neslihan herzaman ki gibi cok ciciopuyorumnanaktan zaten ama Denizlerprensi mizi yeni göruyorum asik oldum ben vallahi , yerim ben onun guzel yanaklariniopuyorumnanaktan

maşallah tabi yaa nası denmez buna maşallah elmayıda almış önüne ohhh alkisalkisalkis ya valla hepinizinkine bakıorum saçlar süper ya benim oğlumun ne zaman saçı çıkıcaaaak kaydirigubbakcemile3

önceee neslihana maşallah bembişlerçok yakışmış..selin 25 ne tatlı bişi ya oinş dişleri çıkarda o elmayı ağzının suyu aka aka yer..

maşallah tabi yaa nası denmez buna maşallah elmayıda almış önüne ohhh alkisalkisalkis ya valla hepinizinkine bakıorum saçlar süper ya benim oğlumun ne zaman saçı çıkıcaaaak kaydirigubbakcemile3
denizlerprensi önceee neslihana maşallah bembişlerçok yakışmış..selin 25 ne tatlı bişi ya oinş dişleri çıkarda o elmayı ağzının suyu aka aka yer..

saolun kizlar , cok tesekkurler,hepimizin bebisleri birbirinden guzel keske hepsi bir arada olabilselerdi:Saruboceq:

önceee neslihana maşallah bembişlerçok yakışmış..selin 25 ne tatlı bişi ya oinş dişleri çıkarda o elmayı ağzının suyu aka aka yer..

ay maşallah neslihana ve denizlerprensnin oğluşuna

teşekkürler kızlar hepimizn bebişine maaşallah selincim senin bıcırık nasıl tatlı öyle saçlar kesilmiş bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…