Deniz ya gerçekten çok yakışmış pileli etek kocaman kız oldu ya,hanım hanımcık bide duruşu gülüşü yerim seni
Asiyecim varya ömere kocaman kocaman bi maşallah nasıl tatlı olmuş öyle ya
Çınar abilerin abisi dudaklarındaki ifadeye bayıldım valla,heran yapışabilirm yani
ıREMM zaten senin o gözlerin yeter kuzumm
bebiş maşallah ya senin kızda bi tosuncukmuş,yanaklar tam ısırmalık:)
Oy oy oy ben Yusuf'u ilk defa görüyorum yani ticker hariç ne kadar Asiye 41 kere maşallah .Tembel Asiye kalk biraz pc başından da daha çok resim çekip ekle az laf çok iş bizde daha sık görelim bu yakışıklı kuzuyu.
İrem prensesimmmmmm ne kadar tatlı olmuşun sen Bursalı oğlanları yakacak valla maşallah sana
Bebişşşşşşş ne tatlı kızın varmış yaa gıcıkmısınız neden bu kadar saklıyonuz bu kuzuları tam kızıl Sonya yaaaa süper süper süper
güzel dilek ve övgülerinizden dolayı hepinize teşekkür edriz.evet kızım biraz kızıl cep telle çektim birazda ondan öyle o kadar kızıl değil.Allah tüm yavruları korusun inşaallah.
oy oy oy allahım sen bunu özenip bezenip mi yarattın .....şu güselliğe bak ....allam senı korusun bidenem.. bide burdan sana felak nas okim............... allah seni benim denizime bağışlasın...kimse de göz koyması ha klava: