Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy yeter bukadar prensesimin bütün albümünü burda yayınladım :))) pc başına geçince kızımın resimlerini ekliyorum sadece :)) bide facebook da görseniz :)))

RANUNA ÇİĞDEM kızlarınız çoook tatlı 41 kere maşallah.
ya bizim bu kızlar çok güzel kimin kızını alacaz kafamızı karıştırıyosunuzdelikafaduldendelikafadulden

huvıkcım kızlar guzelde erkekler dıılmı yanı subat erkeklerıde masallah cok yakısıklı bız damat secmekte zorlancaz sızde gelın secmekte kura yolunamı basvursak acepp bırbırmıze gırerız yoksa paylasılmaz bunlar ranuna kızın masallah cok seker allah bağıslasın

ay bu ne ya podyuma dönmüş burası
bir sürü fıstık gibi manken
hepsine maşallah
ama dediğim gibi kız bebekte aklım kaldı valla

çiğdem bu arada babası duymasın ama aynı sana benziyor bu
hele şu beyaz elbiseli olanda yandan bakmış
tıpkı ya

maşallah tüm bebişlere ranuna kızın çoook tatlı beşiğinde keyfi yerinde hepsini rabbim nazarlardan korusun

RANUNA ÇİĞDEM kızlarınız çoook tatlı 41 kere maşallah.
ya bizim bu kızlar çok güzel kimin kızını alacaz kafamızı karıştırıyosunuzdelikafaduldendelikafadulden

teşekkürler canım, seninde oğluşa maşallah,
biz kızımızın turşusunu kurucaz ,14 yıldan sonra geldi kızım veremem onu kimselere :))))

teşekkürler canım seninkinide rabbim bağışlasın tüm bebişleri korusun, maşallah şubat bebişlerinin hepsi çok tatlı çok şekerler

ay bu ne ya podyuma dönmüş burası
bir sürü fıstık gibi manken
hepsine maşallah
ama dediğim gibi kız bebekte aklım kaldı valla

aklın kalmasın arkadaşım bebişin biraz büyüsün hemen bi kız kardeş yapıverirsin :))

..........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
............................

ranuna saol canım valla bende şimdi dicekitimki
artık resim eklemicem kimse benim oğluma iltifat etmiyo
teşekkürler

kimse iltifat etmiyo benim oğluma

ranuna saol canım valla bende şimdi dicekitimki
artık resim eklemicem kimse benim oğluma iltifat etmiyo
teşekkürler
ayy ben onu yerim çok tatlı maşallah Allah bağışlasın cümlemizinkini inş.
ben çok ekledim bugün nerdeyse 3 sayfa benim kızımın resimleri var, ziyaret edenler en son eklenenlere bakıyorsa gözden kaçmış olabilir canım , kusura bakma benim yüzümden oldu sanırım (
seni ve bebişini öpüyoruzzz.. hadi senin oğluşu öptük ilk defa :)) ee kız tarafı nazlı olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…