Doğuma Hazırlık bebişlerimizin isimleri ne oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım cok güzel isim secmişsiniz.kuranda geciyor bunlar ve anlamlarıda güzeldir mutlaka.suanda söylemeyin ailelerinize bence cünkü biri olmadık laf eder canınız sıkılır.bizim öylea.s. oluyorda

aynen canım bizde de sizin durumdan var biz de inşallah ismet anıl koyacağız oğlumuzun adını böylesi daha iyi olacak diye düşünüyoruz hem ailemiz mutlu hem biz

bizim eylem deniz olucak kızlar dedesi yani benim babamla eşim öyle istiyor bende duru veya naz istiyordum ama eylem diye sevmeye başladılar bile:)

benimde oğlumun ismi Ahmet erkin olucak Allah izin verirse Ahmet eşimin vefat eden babasının ismi erkinide ben buldum AHMET ERKİN OLDU Allah bebeklerimizi korusun inş ...seslenmeyide nasip etsin...:teytey:

biz de kızımıza zeynep koymayı düşünüyoruz ama bir de ikinci ismi olsun istiyorum zeynep naz mı zeynep su mu zeynep melis zeynep ceren ya da zeynep kayra hangisi güzel arkadaşlar

Nasip olursa biz Emir vermek istiyoruz.Aslında ben Ali Emir olsun istiyorum. Ali eşimin ismi ama eşim sadece Emir olsun diyor.

biz de kızımıza zeynep koymayı düşünüyoruz ama bir de ikinci ismi olsun istiyorum zeynep naz mı zeynep su mu zeynep melis zeynep ceren ya da zeynep kayra hangisi güzel arkadaşlar

:asigim: ismim oldugu icin soylemiyorum ama zeynep ismi gercekten cok guzel 7 den 70 e cok yakısan bir isimsengözlerimebaksanab. benimde ablamın kızının adı zeynep azra:ecrin_bebek: bence son zamanlarda naz ve su cok fazla kullanılıyor.. ama zeynep melis benimde cok hosuma gitti allah'ım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin insallah :1hug:

merhabalar arkadaşlar... bende 23+1 haftalığım kızım olucak inşallah adınıda ecrin koyucağız.. bu ismi daha önce ne duymuştum nede bi tanıdığımda vardı nette gördüm ve çok hoşuma gitti ve inşallah kızımın adı ecrin olucak

canlarım bizim kız olduğu kesinleştiğinden bu yana ismi belli kızımın ALMİNA anlamıda kutsal topraklarda olan mina dağında yetişen kırmızı bir çiçek.sizce nasıl biz çoktan almina diye sevmeye başladık

ben isim bulamıyoruuuuuuummmm, kızıma ad koyamayacağım bu gidişle, çok beğendiğim bir isim vardı, kulağa çok hoş geliyordu, o olacak diyordum, ama şimdide o ismin anlamına taktım kafayı, anlamı hiç hoşuma gitmedi,

kız sen bu saatte olmazdın buralarda. :mymeka: uykumu tutmadı yoksa :sm_confused:

bazı isimler seçtim sizce hangisi güzel

peri

zümra

Armina

Arnisa

Berra

ılgın

Hepsinin anlmaı da güzel, bana hangilerini tavsiye edersiniz? ya da sizin beğendiğiniz başka isimleri de paylaşın, Yaa lütfen bana akıl verin, yardımınıza ihtiyacım var, ben çıkmadım işin içinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…