canım yanlıs anlama ama hiçbirini begenmedim valla :1closedeyes: berra güzel sadece o kadar.ben debazı isimler seçtim sizce hangisi güzel
peri
zümra
Armina
Arnisa
Berra
ılgın
Hepsinin anlmaı da güzel, bana hangilerini tavsiye edersiniz? ya da sizin beğendiğiniz başka isimleri de paylaşın, Yaa lütfen bana akıl verin, yardımınıza ihtiyacım var, ben çıkmadım işin içinden..
bazı isimler seçtim sizce hangisi güzel
peri
zümra
Armina
Arnisa
Berra
ılgın
Hepsinin anlmaı da güzel, bana hangilerini tavsiye edersiniz? ya da sizin beğendiğiniz başka isimleri de paylaşın, Yaa lütfen bana akıl verin, yardımınıza ihtiyacım var, ben çıkmadım işin içinden..
selam şubat anneleri bizde isim konusunda kararsızız benim adım derya eşimin deniz bizdeki uyum çocuklarımızdada devam etsin istiyorduk ama çok zor ya isim bulmak.bir oğlumuz olacak ege en çok düşündüğümüz isim sizce nasıl?
selam şubat anneleri bizde isim konusunda kararsızız benim adım derya eşimin deniz bizdeki uyum çocuklarımızdada devam etsin istiyorduk ama çok zor ya isim bulmak.bir oğlumuz olacak ege en çok düşündüğümüz isim sizce nasıl?
ben isim bulamıyoruuuuuuummmm, kızıma ad koyamayacağım bu gidişle, çok beğendiğim bir isim vardı, kulağa çok hoş geliyordu, o olacak diyordum, ama şimdide o ismin anlamına taktım kafayı, anlamı hiç hoşuma gitmedi,
Poyraz güzel ya hoşmuş sert böyle benim hoşuma gitti ben sevmiyorum zaten cici bici isimleri
kızlar bende isim konusnda cok kararsız kaldım yaw eşim saolsun bu güzelmi diyorum ben anlamamki güzeeel diyo o zaman bunu koyacam kızıma diyom zaten banabişey soran yokkı diyo bende dııl ama sanırım esımde var hamılelık sendromu töbe töbe ben kızıma ecrin katre şira gazel heves isimlerinden iki tanesini seçip koyucam nasıp olursa ama karar vermedım bır turlu yorumlarınız beklıyorum tum samımıyetınzle yardım edersınız bana dımııı bise sira var lazca bır ısım
benimde gazel hosuma gitti.kolay gelsinkızlar bende isim konusnda cok kararsız kaldım yaw eşim saolsun bu güzelmi diyorum ben anlamamki güzeeel diyo o zaman bunu koyacam kızıma diyom zaten banabişey soran yokkı diyo bende dııl ama sanırım esımde var hamılelık sendromu töbe töbe ben kızıma ecrin katre şira gazel heves isimlerinden iki tanesini seçip koyucam nasıp olursa ama karar vermedım bır turlu yorumlarınız beklıyorum tum samımıyetınzle yardım edersınız bana dımııı bise sira var lazca bır ısım
ecrin biraz fazla var bugünlerde katrenin söylenmesi zor gazel ve heves güzelmiş bende düşünebilirim o ikisinikaydirigubbakcemilekızlar bende isim konusnda cok kararsız kaldım yaw eşim saolsun bu güzelmi diyorum ben anlamamki güzeeel diyo o zaman bunu koyacam kızıma diyom zaten banabişey soran yokkı diyo bende dııl ama sanırım esımde var hamılelık sendromu töbe töbe ben kızıma ecrin katre şira gazel heves isimlerinden iki tanesini seçip koyucam nasıp olursa ama karar vermedım bır turlu yorumlarınız beklıyorum tum samımıyetınzle yardım edersınız bana dımııı bise sira var lazca bır ısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?