Doğuma Hazırlık bebişlerimizin isimleri ne oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım yanlıs anlama ama hiçbirini begenmedim valla :1closedeyes: berra güzel sadece o kadar.ben de
burcu

yagmur

zeynep

ezgi özge bunları begeniyorum

zümra benim çok hoşuma gidiyor ama eşim beğenmedi peride güzel ılgın banabiraz erkek çocuğunu çağrıştırıyor

zümra,berra içlerinde en güzeli ama farklı isimlerde araştırabilirsin daha zamanın var nasıl olsa

selam şubat anneleri bizde isim konusunda kararsızız benim adım derya eşimin deniz bizdeki uyum çocuklarımızdada devam etsin istiyorduk ama çok zor ya isim bulmak.bir oğlumuz olacak ege en çok düşündüğümüz isim sizce nasıl?

ege güzel isim kısa ve öz isimleri severim ben

haklsınız yaaa, şimdi benim de hiç hoşuma gitmedi, offff ne yapacağım ben yaaa

eşime de sordum bu isimleri o da beğenmedi, zaten bir anlık bana hoş gelmişti, şimdi vazgeçtim

zümra nın söylenişi zor be yaaaww

berra da yoruyor insanı

offffffff!!!!!!

merhaba canım ilk once hayırlısıyla bebegini kcagına almayı diliyorum.... aklımda olan fikir olusturabilcek bir kac onerim var kabul edersen...
okyanus:
çağlan :ırmağın denize kavustugu yer
ceyhun:cennetin 4 nehrinden biri

aybükecim bence peri güzel isim ama ezgiyide düşün bence yerimseniben arkadaşlar poyraz nasıl sizce ? bi türlü karar weremiyorum...ne zor işmiş bu yaw kafamçokkarıştı

biz kız olursa diye Nehir ve Gizem ismini düşünmüştük
erkek çıkınca eşim Çınar- da karar kıldı 2 isim düşündüğümüzden ben yanına Arda ya da Efe düşünüştüm
fakat artık drumuzdan dolayı ona Demir diye sesleniyoruz
Çınar Demir yani

canlarım rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.aybuke bak canım senin için seçtğim isimler_irem,şevval,zeynep,melisa,nurefşan.nilbera yada nurbera,beren,eyşan,asel,dila,didar,ceylin,.......kolay gelsin....isim zor iş..ben oğlumun ismi mustafa emir mustafa dedemizin ismi(eşimin babası)...

seçtiğin isim neydi ki bu listede var mı o da

Poyraz güzel ya hoşmuş sert böyle benim hoşuma gitti ben sevmiyorum zaten cici bici isimleri

Poyraz güzel ya hoşmuş sert böyle benim hoşuma gitti ben sevmiyorum zaten cici bici isimleri

aynen canım ...ilk tuna düşünmüştük çok mıymıy bi isim gibi geldi kulağıma sonradan.şimdilik poyraz gibi tabi yine waz geçmezsek:)saol yorumun içnkaydirigubbakcemile3 başka alternatifleriniz varsa sewinirim arkadaşlar.

poyraz çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunun adı
ben çok hoş buluyorum
cool yani

kızlar bende isim konusnda cok kararsız kaldım yaw eşim saolsun bu güzelmi diyorum ben anlamamki güzeeel diyo o zaman bunu koyacam kızıma diyom zaten banabişey soran yokkı diyo bende dııl ama sanırım esımde var hamılelık sendromu töbe töbe ben kızıma ecrin katre şira gazel heves isimlerinden iki tanesini seçip koyucam nasıp olursa ama karar vermedım bır turlu yorumlarınız beklıyorum tum samımıyetınzle yardım edersınız bana dımııı bise sira var lazca bır ısım

canım sectigin isimlerin sadece ecrini begendim.digerleri güzel degil bence aama sen bilirsin genede:1hug:

benimde gazel hosuma gitti.kolay gelsin

ecrin biraz fazla var bugünlerde katrenin söylenmesi zor gazel ve heves güzelmiş bende düşünebilirim o ikisinikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…