Doğuma Hazırlık bebişlerimizin isimleri ne oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
[COLOR=[/COLOR] canm bence berra ismi cok guzel... bende NURGÜL ŞURA ismini dusunuorum fikirlerınızi beklıormyorum yerimseniben

bizde aliyi bulduk ikinci isim hala yok ortada eşim bana bıraktı ben ona bıraktım sanırım bu iş doğuma kadar böyle gidicek

kızlar sizce toprak ismi nasıl dalga geçerlermi çocukla offff çok zor isim bulmak heleki erkek isimleri kızlara çok güzel isimler var

kızlar sizce toprak ismi nasıl dalga geçerlermi çocukla offff çok zor isim bulmak heleki erkek isimleri kızlara çok güzel isimler var

bence çok güzel bi isim canım niye dalga geçsinlerki.hem karizmatik duruyo sengözlerimebaksanab
bende bi ara düşünmüştüm toprağı ama izmirliyim diye efe daha cazip geldi.şimdilik EFE ARAS düşünüyoruz.cidden erkek ismi daha zormuş ya,gerçi belki kız annelerinede erkek izmi bulmak kolay geliodur :ecrin_bebek:

kızlar zeynep duru mu yoksa zeynep ceylin mi daha güzel bana kalsa sadece zeynep ama babamız iki isim istiyor

demek başında namuslu anlamı olan şeyler sana komik geliyor?? hııı ilginç bir karakter yapısı....

Kızlar Saygın ismi nasıl? ben Aydınıyım e bide memleketimden uzak olunca Efe geçiyor içimden ama Saygın Efe mi olsun Efe Doruk mu karar veremedik, eşim bana bıraktı isim konusunu

Kızlar Saygın ismi nasıl? ben Aydınıyım e bide memleketimden uzak olunca Efe geçiyor içimden ama Saygın Efe mi olsun Efe Doruk mu karar veremedik, eşim bana bıraktı isim konusunu

insan egeli olunca vazgeçemiyor dimi canım.bizde efe koyacağız bitanesini saygın efe değilde Efe Saygın daha hoş kısa olan önce olunca bana daha uygun geliyor.doruk ismi çook güzel ama bu sıralar fazla var die bende cesaret edemedim doğrusu

İlk başlarda birsürü isim düşündük. Hatta Oğuz olması için çok uğraştım. Eşim sevmedi Oğuz ismini... Hergün yeni bir liste hazırladım ve hiçbir ismi beğenemedim.
İsim konusunda çatışmaya girmiştik eşimle resmen:mymeka:
En sonunda durup dururken eşime dönüp Umut olacak ismi dedim. O da tamam dedi...
Umut umuzu bekliyoruz bizde heyecanla...

Beğendiğim isimleri yazıyorum belki fikir olur sizin için...
Kayra, Ömer, Bilal, Ufuk, Emir, Emre, Kaan, Oğuz, Ali, Poyraz, Mert, Onur. BORA...

Bora ismini çok seviyorum ama yeğenimin adı olduğu için biz koyamadık.
Onur,Mert, Emre de diğer yeğenlerimin adı :)

Kız içinde ; Büşra, Zeynep, Eyşan, Naz ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…