Doğuma Hazırlık bebişlerimizin isimleri ne oluyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CİMCİMECİM tolga we tuna çok güzel isimler özellikle tolga karizmatik isim kocamın adı die demiorum ama öle walla:sm_cool:...onun ismi tolga olmasa ben koyacaktım hatta bi ara düşündük ilk ismi olsamı die waz geçtim sonradan bi düşün eşinede bi sor istersen cnmmm

pelin su güzelmiş .. bak masal su da hoş gelio kulağa:)) a.s.

cnm cok güzel isimlerdeee
tuna ismi benimde aklima geldi oglumun ismi tuan ama benim herif begenmedi sırnaşık şey bi agirlik eksikmis isimde :roflol: kiz ismine benziyormus klava:
tolga isminide simdi sordum ( üvey ailesiyle görüsmüyoruz aramizda tartisma yasandi ,üvey abisinin ismi tolga )
manyakmisin dedi bana :1no2:
oglumda duydu bunu papagan iste her duydugunu tekrarlicak yaa bana manyak dedi klava: :roflol: ayyy cok güldüm oglumun bu lafina yaa ne anlama geldiginide bilmiyor kedi yavrusu :asigim:
aslinda bu tarz kelimeleri onun yaninda konusmuyoruz ama ben tolga ismini sordugum icin esim hemen karsi geldi :1hug: a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
tuna ismini ben düşünüyorum dünden bu yana tuna yada tolga kaldım arasında

çok zormuş isim bulmak inanın hamile kalmadan önce kız olursa şu olur buolur diye atıp tutuyoduk şimdi isim yok eşim taktı EFSA diyor başka bişey demiyor ilk başlarda ASYA olabilir diyorduk efsayı duyunca vazgeçti birde İREM var EFSA İREM olabilir belki ama efsa çoğu insanın kulağına tuhaf geliyor karasız kaldım yaa

beyazbulut cnmwalla bu isimlerin hepsi cok güzel
asya ismide cok güzelmis :CüvCüv:

kızlar biz buğrahan koymaya karar verdik... ama yanına Kur'anda geçen bi isim daha olsun istiyorum buğrahan enes nasıl olur??? bu arada aysun81 cim ismiyle doğup büyüsün inşallah bebeğin çok güzel ismi

benimde şubatta bir kızım olacak ama isim konusunda çok kararsızım önceden birsürü isim beğenirdim şimdi karar veremiyorum sinem melis yada tuğçe düşünüyorum
kızlar lütfen isim önerin

kızlar ben rüyamda gördüm kızımın ismi (esinsu) bırakmıstım ama aklımda hep tuana var anlamı ise ( cennetteki ilk yağmur tanesi)sizce nasıl hepinizi öpt

benimde şubatta bir kızım olacak ama isim konusunda çok kararsızım önceden birsürü isim beğenirdim şimdi karar veremiyorum sinem melis yada tuğçe düşünüyorum
kızlar lütfen isim önerin

tuğçe güzel bence..günçe ya da gökçe yi de begenirim ben, karar sizin..yerimseniben

ne güzelmiş derya deniz ege kız olursa oda ada olur belki :)

benim ogluşum olcak Allah izin verirse nisanda.İsminide ALPER EFE koyucaz.Babasının begenisi,bende onayladım sabırsızlıkla beklıyoruz ogluşumuzu....

ben de kısmet olursa alper koymayı düşünüyorum..
rahmetli babam ilk bana düşünmüş tabi ben kız olunca koyamamış..sonra 2 kız daha olmuş yine koyamamış...
şimdi ona sorup fikrini alamıyorum tabi...ama eminim yaşasaydı ALPER diyecekti...
eşim de kabul edince sorun kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…