Doğuma Hazırlık Bebişlerimizin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Arkadaslarim..

Bugün güne hizli basladim..

Bebeklerimizin isimlerini bulmakta zorlanan anneler var benim gibi..

Bende bu yüzden burda hem herkese Yardimci olmus olurum diye Konu acmak istedim..

Kiz Yada Erkek fark etmez bebeklerimizin isimlerini isteyenler anlaminida yazsin..

Henüz karar verememis Annelere kolaylik veya kesinlestirmis Annelere begenirse degistirme sansi olsun diye :)

Benim Kizim olucak ALLAHin izni ile Babasida vazgecmese Adini Zeynep Nisa düsünüyoruz simdilik.. :)

Hepimize hayirli Evlatlar bebisler insALLAH..

Anlamları:

ZEYNEP = Değerli Taşlar, Mücevher, Peygamber Efendimizin Hanimlarindan ayrica Kizi ve Torunu.

NiSA = kadin, Kadinlar. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi
( Özellikle kadin haklarından, Onların hukûkî ve Sosyal konumlarından bahsettiği için bu Adı almıştır ).

Son düzenleme:
canım şimdiden hayırlı olsun bebeğin.güzel ısım dusunmussun benımde oğlum olucak
ismini ÇINARkoymayı düşünüyoruz.
anlamı: Ağaç, Çınar Ağacı, Çok Uzun Ömürlü, Uzun Boylu ve Dalları Kalın Bir Ağaç Türü;
Güçlü;
Dayanak, Destek, Güç Alınan

Cok şeker bi isim anlamı güzel Hayirli ugurlu olsun canim ALLAH uzun uzun güzel ömürler versin insALLAH sagliklicada kucagina al insALLAH.. :)

bizde uzun arayışlar sonunda babamıza ömer çağan ismini beğendirdik..

ömeririlik, canlılık, İslam'ın ikinci halifesi Hz. Ömer'in adı

çağan:bayram,şenlik,kutlu gün anlamında

Allah uzun ömürler versin hepimizin bebişine

benım de ablam 6. ayında hamılelıgının bızım bebegımızın adı da ÇINAR ınsallah cok sevıyorum bu ısmı.....

çınar gercekten cok guzel ve anlamlı bır ısım bızım soyısmımız gunes ben basta dogan gunes dıe dusundum sonra cınara takıldım ve olede devam edıcek:)

ALLAH Hepimizin bebislerini sagliklica kucagimiza almayi nasip eglesin..

Sanirim Cınar ismi cok begenildi hihi gercekden güzel isim :)

Bu nesilin yeni modası Çınar bir sürü Çınar olacak anlaşılan:)

43 günlük minik yeğenimin adı Sude farklı dillerde bir çok anlamı var:) Arapçada saadete ulaşmış kadın demek :)

Bu nesilin yeni modası Çınar bir sürü Çınar olacak anlaşılan:)

43 günlük minik yeğenimin adı Sude farklı dillerde bir çok anlamı var:) Arapçada saadete ulaşmış kadın demek :)

Yigenin Hayirli Ugurlu olsun cnm ALLAH hayirli mutlu huzurlu ömürler nasip eder insALLAH ismi güzelms :)

Yigenin Hayirli Ugurlu olsun cnm ALLAH hayirli mutlu huzurlu ömürler nasip eder insALLAH ismi güzelms :)

Çok teşekkür ederiz Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:) Bizim ufaklığın isim anlama bakarak değil annesinin adından çalarak oluştu annesinin isminin son hecesi soyadının ilk hecesini alınca Sude çıkıyor ve eniştemin isteği üzerine bu isim kaldı

Ne kadar güzel bir kombin olusmus ALLAH anali babali büyütsün simdi isim dahada anlamli dahada güzel oldu tabikide bnm gözümde :) ne mutlu sizlere :)

Benim de oğlum olacak inşallahBen Çağan olsun istiyorum ama babamızı ikna edemedik,şimdi uzlaşmaya vardığımız isimler Mete ve Tuna.Hangisi daha hoş geliyor kulağa sizce?

slm kizlar bizimde bi kizimiz olcak ins... babamizin buyuk israriyla Defne olcak ilk ismi benim icimde hep bahar kaldi amaneyse ikinci isimde erva? yada miray?siz ne dersiniz?

Benim de oğlum olacak inşallahBen Çağan olsun istiyorum ama babamızı ikna edemedik,şimdi uzlaşmaya vardığımız isimler Mete ve Tuna.Hangisi daha hoş geliyor kulağa sizce?

Kesinlikle Mete nedense çok severim ayrıca Metehanda hoş duruyor şahsen

slm kizlar bizimde bi kizimiz olcak ins... babamizin buyuk israriyla Defne olcak ilk ismi benim icimde hep bahar kaldi amaneyse ikinci isimde erva? yada miray?siz ne dersiniz?

Bahar ismini çok istiyorsanız ikinci isim onu koyun içinizde kalmasın bence. Erva yada Miraydan isin Defne Miray kombinini beğendim

Kesinlikle Mete nedense çok severim ayrıca Metehanda hoş duruyor şahsen

Bahar ismini çok istiyorsanız ikinci isim onu koyun içinizde kalmasın bence. Erva yada Miraydan isin Defne Miray kombinini beğendim

aslinda defne bahar olsun dedik oda cok dogaci bi isim oluyor:) defne miray sanki bizede daha kolay geliyor...

Mete cok güzel bir isim.. Peki ikinizin Farkliysa istekleri Mete Cagan koyma imkaniniz varmi yoksa tek isim mi istiyorsunuz? Biri senden biride esinden olur olmazmiki öle cnm ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…