Doğuma Hazırlık Bebişlerimizin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de çok takıldım bu isme ama asude mi olsa diye de aklım karıştı. Bu iki isme odaklandım yaşıyorum :)

Esine sor cnm belki o hangisi yakisicagini söyler belkide annesi gibi inci gibi olmali der :)

Benim esim ben kararsiz kalinca 2sinden birini begenmiyor bile

bizde oğlumuzun adını göktuğ koymayı düşünüyoruz..ama nedense ben hep kızım olcagını hissediyorum bi türlü bu histen kurtulamadım..kızım olursada eger esila ismini çok istiyorum.:)

Bende öyleydim doktorum bana erkek dediginde inanmamistm ama gercekten sonradanda hissetigim gibi kiz cikti:))

ALLAHima sükürler olsun tanimiyorum ama anne adayi olarak icim cız etti.. Yavrum benim kiyamam o minnacik vucuduna :))

ALLAHima sükürler olsun tanimiyorum ama anne adayi olarak icim cız etti.. Yavrum benim kiyamam o minnacik vucuduna :))

Çok şükür çok sağlıklı cin bakışlı umut asilimizz

Doktorlarda yanılabiliyorlar işte, ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez diyee..

Yerim onun küçük popişinii yaaa

İnş sende sağ sağlim alırsın bebişini kucağına, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sanaa

Ne Güzel ALLAH mutlugunuza mutluluk kattikca katar insALLAH..

ALLAH Razi olsun cok Tsk ederm Canm :)

ada'yla rana arasında gidip geldikk bir kaç ay söyledikçe dilimdee daha bir anlam kazandı rana ve rana olmasına karar verdik anlamı içten gelen güzellik bebeğim inşallah ismiyle büyür. . .

ada'yla rana arasında gidip geldikk bir kaç ay söyledikçe dilimdee daha bir anlam kazandı rana ve rana olmasına karar verdik anlamı içten gelen güzellik bebeğim inşallah ismiyle büyür. . .

insALLAH Tebrik ederim ALLAH Sagliklca Kucagna almayi nasip etsn insALLAH

bizimde kızımız olacak inş isim konusu çok zormuş yaa karar veremiyoruz şimdilik ela diyorum ama doğuma kadar değişmezse tabii

Selam Kızlar biz daha yolun başındayız henüz cinsiyetimiz ile belli değil ama isimlerimiz hazır :)

Kız için İnci Deniz & Erkek için Rüzgar Deniz

merhaba arkadaslar bizimde oglumuz olacak ismi UMUT olacak allah izin verirse allah herkese kuzusunu bagışlasın....

Son düzenleme:
inşallah bende senin gibi 33.haftalara gelirim :18: çünkü 2 gebeligimde 19.hafta da öldü dua edin bana nolur...

ALLAH Seni korusun cnm ALLAH bebegini sagliklica kucagina almayi nasip eder..

Sakin Ayaga cok kalkma,
Hep Dinlen,
imkanın varsa sürekli yat cok hareket etme..

Benim tanidigimada oluyordu 9 ay yatti hic kalkmadi cok sükür 3. gebeliginde ilk bebegini kucagina aldi sagliklica :))

Aileden birilerini cagir yanna yardm icin ev işi yemek yapabilicek birisi senin icin cok ii olur cnm :)

öyle yapıorum canım saolsun annem her hafta gelip evimi temizliyo benim için en tehlikeli gün 5 ekim o günleri atlatırsam hersey yolunda gidecek inşallah bende bu kez alırım kucagıma...doktorum bu kez cok umutlu günde iki kez igne kullanıorum bende kan pırtılaşması oldugu için... allah yar ve yardımcım olsun <amin >kimseye de evlat acısı yaşatmasın

ALLAH Yardimcin olsun cnm benim sakin yorma kendini cnm tmm mi üzülmede moralinide yüksek tut :)) ALLAHin izni ile bebegini sag saglim kucagina alirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…