slm kizlar bizimde bi kizimiz olcak ins... babamizin buyuk israriyla Defne olcak ilk ismi benim icimde hep bahar kaldi amaneyse ikinci isimde erva? yada miray?siz ne dersiniz?
inci olacak miniğimizin ismi :)
Mete cok güzel bir isim.. Peki ikinizin Farkliysa istekleri Mete Cagan koyma imkaniniz varmi yoksa tek isim mi istiyorsunuz? Biri senden biride esinden olur olmazmiki öle cnm ? :)
Benim iki ismim var canım ve de bu durumdan hiç memnun değilim,şimdi ben Çağan derim babası Mete der çocuk arada kalır,sanırım Mete konusunda uzlaşacak gibiyiz=)
selam kızlar;
benimde kızımın adı allah nasip ederse ahsen deniz olacak ama ahseni sadece kulagına okuyacagız peygamber efendimiz (s.a.v) ismi oldugu için :)
hepinize hayırlı ve saglıklı dogumlar dilerim inş.sorunsuz bir şekilde dogum yaparız bana dr normal dogum yaparsın dedi ama ben tedirginim yani itiraf ediyorum korkuyorum
Siz ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı?
normal tabikide daha saglikli canim ama ben bu aralar epidural normal doguma taktim agrisiz dogum diyorlar.. Istersen bir arastir..
aslında en saglıklısı haklısın nasıl epidural belden igne olunan mı ?
Evet Canim
AĞRISIZ (EPİDURAL ANALJEZİ İLE) DOĞUMDA NELER YAŞAYACAĞIM ?
SAGOL CANIM HAYIRLISI ALLAHTAN NE DİYEYİM İNŞ.EN HAYIRLISI HANGİSİ İSE O ŞEKİLDE OLUR DOGUMUMUZ :)
Yemin ederim bugün bende o isme takilmistim anlamı cok güzel inci
inci; . İstiridye gibi bazı kavkılı deniz hayvanlarının içerisinde oluşan, değerli, küçük, sert, sedef renginde süs tanesi.
çınar gercekten cok guzel ve anlamlı bır ısım bızım soyısmımız gunes ben basta dogan gunes dıe dusundum sonra cınara takıldım ve olede devam edıcek:)
Benim de oğlum olacak inşallahBen Çağan olsun istiyorum ama babamızı ikna edemedik ,şimdi uzlaşmaya vardığımız isimler Mete ve Tuna.Hangisi daha hoş geliyor kulağa sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?