Doğuma Hazırlık bebişlerinize hangi beşiği aldınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
bizim mutluluk vesilemiz olacak bebişlere nerden hangi beşiği aldınız burdan paylaşalımmı.hem fikir alışverişi yaparız hemde benim gibi beşik almamış olanlara fikir vermiş olursunuz.
beybtech marka beyaz kelebekler hoşuma gidiyor.ama acaba daha ucuz bulabilirmiyim diyorum.
siz neler yapıyorsunuz

ben tahteravalli atlas beşik krem rengini aldım ilk aylarda yatak odasında olması için çok içimize sindi kullanmasıda rahat olur inşallah, birde hugglo lidy bird bebek odası takımını aldık

tam da senin dediğinden aldım umarım kullanırken memnun kalırım çünkü aşamada hiç de memnun değilim çünkü:
ürünü netten kliksa.comdan aldım içinde sallanma aparatı eksik geldi
yani babytech fabrika olarak ürünü özensizce göndermiş belliki
çok da sağlam bir ambalajlama yapmamışlar
hala uğraşıyorum eksik parçayı göndermeleri için.
yani düzgün bir şekilde kutu olmadığı için ürün birazcık zedelenmiş gibiydi
alacaksan görerek almalısın, hatta mağazada kutuyu aç bak öyle getir evine
ayrıca uyku setini yıkadım, ilk yıkamada bağlama yerleri gevşedi, oturup bide onları dikeceğim
evet görüntü güzel ayıla bayıla alıyoruz ama fabrikanın özensizliği hiç hoşuma gitmedi
eksik parça gelsin, gerekli şikayetleri yapacağım.

Eklentiler

• ur21_b1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 519
ben babyhope büyüyen beşik aldım park yatak almaya gidip büyüyen besikte karar verdik cunku cok mantikli büyüdügünde komidin calisma masasi ve 180 - 90 büyük yatak oluyor daha ne olsun :))

ben baya bi araştırdım, çevremdeki arkadaşların da fikrini aldığım üzere yüksek korkuluklu bir beşik seçmem gerektiğine karar verdim..
çilek odasının cotton bebek odası modelinin 80*130 beşiğini, 2 kapaklı dolabını ve çamaşırlığını almaya karar verdim.. aslında büyüyebilen beşik tercih ederdim ama maalesef yerim yok şimdilik. 2 sene sonra kendi evime geçince alırım.. toplam 2000 tl yazıyor internet fiyatı bakalım mağaza indirim yapacak mı?

plastik olması sebebi ile park yataktan komple vazgeçtim..

aaa ne kadarda iyi reklam yapıyolar halbuki.İşte çoğu satıcı gibi malları satılıncaya kadar ötesini bırakıyolar.
bu beşikler asansörlü ya en alt kademesinde olduğu zaman çocuğu beşige yatırıp kaldırmak kolaymı.O aşama nasıl oluyor.Allah kolaylık versin inş biran önce eksikliklerini tamamlarlar.

ben babyhope büyüyen beşik aldım park yatak almaya gidip büyüyen besikte karar verdik cunku cok mantikli büyüdügünde komidin calisma masasi ve 180 - 90 büyük yatak oluyor daha ne olsun :))

canım tek beşik aldın oda takımı değil dimi.Kaça aldın mobilyası nasıl kalitelimi.benimde oda için mevcut yerim yok bende mobilya beşik alcam.4/5 yaşına kadar kullansın.

hemen her markanın büyüyebilen beşikleri var tatlım yerin varsa internette ölçülerini de veriolar ona göre kararını verebilirsin.. 4-5 bişe değil bunlar fayet ilkokula kadar götürüo die biliorm..

valla çocuk ayağa kalkana kadar üst kademede kullancam
ondan sonra alt kademeye inince koymak nasıl olur bilmiyorum.
e park yataklarda öyle sonuçta yere yakın yani
ben eminönü havuzlu handa kanzın bir beşiğini görmüştüm
büyümüyor, ahşap altında iki kat çekmecesi vardı
çocuğu alıp koyarken eğilmeye gerek kalmazdı
yerimiz olmadığı için alamamıştık ama çok pişmanım keşke onu alsaydım
içinin tüm donanımıyla birlikte 600 tl idi

tek besik ama parcalaninca büyük yatak calisma masasi komidin oluyor, normalde suntalari var 400 500e bulunabiliyor ama ben daha kaliteli malzeme aldim 850ye indirdiler internetteki fiyati 900 küsür

Bizim yatağımız babyhope büyüyebilen sallanıyorda ekteki gibi
Daha kullanamadık ama inşallah memnun kalırız

Eklentiler

• image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 213
Park yataklar çok dandik görünüyor kullanışlı olabilir ama naylon kumaştan en iysi bile bence kalitede önemli. Mobilya alıp tam takım oda hazırlamayacağım ayrıca sallanan beşiğede karşıyım çocuğu afallatıp uyutmak bana ters.uyku saatine alıştırıp kendiliğinden uyuması en sağlıklısı. Alacağım beşiğe gelince ikeada boyasız sırf ahşap naturel beşikler var büyümesine falanda gerek yok beşiğin ilerdede oda yaparız beşiği ikinci bebişim kullanır :))) yani ben bazı tabuları yıkıyorum sanırım.emzik olayınada karşıyım mesela bunun gibi toplumda kabul görmüş baZı şeler mantıksız geliyor bana :))

ben büyüyen yatak istemedim. ikea'nın gulliver beşiğini beğendim. hem fiyatı çok iyi hem çok güzel. ilk zamanlar aynı odada olacağımız için yatağımın yanına beşiğin içindeki yatağı yer yatağı yapmayı düşünüyorum. zaten kendi yatağım alçak. böylelikle yerimden kalkmadan hemen bebeğimi alıp emzirebilirim.
ayrıca gündüz uykuları ve oyalanmaları için tiny love 3 ü bir arada ana kucağını almayı düşünüyorum. hem yatak hem ana kucağı. bebiş 18 kiloya kadar kullanılıyor. gün içinde içinde uyutabilirim. ek gıdaya başladığında yemek de yedirebilirim.

çok pahalı mobilya evlenirken de almadım bebeğime de almıyorum. çizilse kırılsa içim acır. zaten zamanla insan değişim istiyor. pahalı olsa değiştiremem de. bu yüzden fiyat, fayda, ve estetik oranı en yüksekleri araştırıyorum her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…