- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Şimdi söylemeseydi iyiydiAyyy iyi ne güzel kırmamış seni bak :)))
Valla oğlumda cok belirgindi şimdi 11 haftalık hamileyim hiç yok ama geçenlerde biri yazmışdı kızım olcak ama çizgi çıktı diye..Ben de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Ne zaman çıkıyor bu çizgi kızlarValla oğlumda cok belirgindi şimdi 11 haftalık hamileyim hiç yok ama geçenlerde biri yazmışdı kızım olcak ama çizgi çıktı diye..
Aa gerçektenmi göbegin ortasında yukarıya dogru koyu incecik çizgi belirginleşiyor :)Benimde yoktu kızımda . O Nasıl bişey haberim bile yok. Şimdide yok
Cnm bende birden çıkmıştı 13.-14.haftada filandı ama diyorum ya bu çizgi çıkıp yinede kızı olanda var buda yani net bişey degil :)Ne zaman çıkıyor bu çizgi kızlar
Çok ilginç zaten. Hayırlısı olsunCnm bende birden çıkmıştı 13.-14.haftada filandı ama diyorum ya bu çizgi çıkıp yinede kızı olanda var buda yani net bişey degil :)
Aynen canmmm ztn bebişlerimizin ne olduğu belli bizdeki sadece merak işte :)Çok ilginç zaten. Hayırlısı olsun
Çok hafif var bendeBen de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Hadi bakalim insallah hayirli haberlerini bekliyorum beni haberdar et mutlaka. 2 ayni cinsiyetten olup ücüncüye farkli isteyenlere ve olanlara en az kendimin gibi cok seviniyorum.Caniiimmm evet kız çok istiyorum ama nasip bakalım Aralık gibi belli olur cinsiyeti...iyi dileklerin için çok teşekkürler....
Şimdi iki türlü de erkek mi oluyormuş anlamadım :)Bide göbek deliği altındaki kıllar yukari bakiyosa erkek aşağı ise erkekmis doğruluk payı varmii
Ay uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiom:) aşağı bakınca kız :) çok pardonŞimdi iki türlü de erkek mi oluyormuş anlamadım :)
Hee teşekkür bende bakayım ne yöne bakıyomuş gerçi daha öğrenemedik ama cinsiyetiAy uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiom:) aşağı bakınca kız :) çok pardon
Kuzumm tüyle alakası olcağnı hiçAy uykusuzluktan ne yazdığımı bilmiom:) aşağı bakınca kız :) çok pardon
Benimde oglusumda karnimda tüylenme oldu cildim güzellesmisdi :)12+4 de öğrendim %85 erkek demişti.. Bacaklarda ve karnımda hızlı bi şekilde tüylenme olducilt pürüzsüzleşiyor
Canmmm bunu bende duydum ama asli varmi bilmiyorumm.. Kimse cevapda yazmamis..Kızlar 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebek kundaklı bir bebek şeklindeyse yani arı gibi görünüyorsa erkek , bebek şekli belli değilse kız deniyor siz de nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?