Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

Ben de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Valla oğlumda cok belirgindi şimdi 11 haftalık hamileyim hiç yok ama geçenlerde biri yazmışdı kızım olcak ama çizgi çıktı diye..

Caniiimmm evet kız çok istiyorum ama nasip bakalım Aralık gibi belli olur cinsiyeti...iyi dileklerin için çok teşekkürler....
Hadi bakalim insallah hayirli haberlerini bekliyorum beni haberdar et mutlaka. 2 ayni cinsiyetten olup ücüncüye farkli isteyenlere ve olanlara en az kendimin gibi cok seviniyorum.

Ben daha geçen hafta öğrendim.
KIZIMMMM olacak hayırlısıyla.

Şahsen bu saatten sonra öğrenmesemde olurdu da, bizim bebeğimiz 'Süpriz Yumurta' gibiydi.

Bütün belirtilerim erkek yönündeydi, gören herkes "Karnın aşağıda ve sivri, bu kesinlikle 'Erkek'" diyorlardı. Benim için bir farkı yoktu gerçi. Haaa kız, haa erkek ne fark eder. Sonuçta ilk bebeğim ve sağlıklı olmasını diliyordum. Hislerim "erkek", rüyalarım "erkek", içim "erkek", dışım "erkek", aşermeler "erkek".. Anlayacağın her belirti "ERKEK" diyordu. Ama doktorum "Karnında ışık yok, göremiyorum" diye diye dalga geçiyordu benimle. Bende doktorumu geçen hafta değiştirdim, ve geçen hafta da "KIZIMMM" olacağını öğrendim. :)

Bende 16.haftamda öğrendim oğlumun olacağını 2 kere göstermedi doktor %90 kız demişti ama birşeye dayanarak söylemediğini belirtmişti hamileliğimin ilk zamanları oğlum olacağını hissetmiştim

12+4 de öğrendim %85 erkek demişti.. Bacaklarda ve karnımda hızlı bi şekilde tüylenme oldu cilt pürüzsüzleşiyor

Kızlar 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebek kundaklı bir bebek şeklindeyse yani arı gibi görünüyorsa erkek , bebek şekli belli değilse kız deniyor siz de nasıl oldu?

12+4 de öğrendim %85 erkek demişti.. Bacaklarda ve karnımda hızlı bi şekilde tüylenme oldu cilt pürüzsüzleşiyor
Benimde oglusumda karnimda tüylenme oldu cildim güzellesmisdi :)
Simdi hic tüylenme yok cildim sivilcilendi normalde kizim olmasi gerekir ama hicccc belli olmaz orasi :))

Kızlar 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebek kundaklı bir bebek şeklindeyse yani arı gibi görünüyorsa erkek , bebek şekli belli değilse kız deniyor siz de nasıl oldu?
Canmmm bunu bende duydum ama asli varmi bilmiyorumm.. Kimse cevapda yazmamis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…