- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Ayyy evet kestane benimde cok aklima geliyo hatta dun yedim ama hala canim istiyor :)) normalde de cok severim ama..Çok çok özür :))) tatlı da yedim tabi severim de ama tek aserdigim şey erikti bide kestane
inş gönlünüzdeki olmuştur. Peki tek doktora mı gittiniz hep kız dedi. Cinsiyet değişim sürecini merak ettim neler dendi size. Benim gittiğim doktorlarda net bir tahmin yapamadı henüzbana kiz dediler hep 6 ayligim şuan ve gecen hafta erkek oldugunu öğrendim
Ayyy evet kestane benimde cok aklima geliyo hatta dun yedim ama hala canim istiyor :)) normalde de cok severim ama..
Ee peki senin baska ne belirtilerin vardi tuylenmen azaldimi? Bulantin nasildi.. Bebisi solda hissedince basdan beri kiz olur genelde diyolar :)
Ben cokda inanmiyorum aslinda cunku mesela bazisinin sivri karni olmasina ragmen kizi olabiliyo aslinda sivri karin erkekde olurmus...
Ay masllh cnm 1 kizdan sonra 1 oglus ne güzel :)Ben kızımda 13. Haftalıkken öğrendim.. şimdi ikinciye hamileyim 20. Haftamda öğrendim oğlumu..
Anladim cnm benimde bulantim hala devam ediyor bütün gün devam ediyor ama kusma 2/3 kez oldu.. Kasik agriai bendede var ama belim fazla agrimiyor simdlik .. Ama göbegim cikti baya belirgin simdiden yani dar giydigmde hamile oldugum anlasiliyor :))Valla benim ağır mide bulantım (3,4 ay) baş dönmelerim, kasık ağrılarım, bel ağrılarım hepsi vardı yani aklınıza gelebilecek herşeyi yaşadım. Tam ne tarafta taşıdığımı bilemiyorum ama ultrason fotoğraflarına baktığınızda baş gövde sağ tarafa daha yakın yani solum oluyor. Bi de nub teorisinde de doğru çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
Alnim cok sivilcilendi Ya ins gecer bir am önce cok rahatsiz edici oluyorValla benim ağır mide bulantım (3,4 ay) baş dönmelerim, kasık ağrılarım, bel ağrılarım hepsi vardı yani aklınıza gelebilecek herşeyi yaşadım. Tam ne tarafta taşıdığımı bilemiyorum ama ultrason fotoğraflarına baktığınızda baş gövde sağ tarafa daha yakın yani solum oluyor. Bi de nub teorisinde de doğru çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
Evet cani senin dedigin gibi ultrasonda ama karindan ultrasomda bebek kesenin sagindaysa kız cunku gercekte solda oluyorBide benim okudugum aslinda ultrasonda sagdaysa kiz soldaysa erkek diye bilyiorum..
Ama vücudunda kasiginda solda hissedersen kiz diye.. Ben basdan beri hep SOLda hissediyorum mesela? Sagda degil..
Nasıl yani nerden anlamıs ne diyor doktor10.haftamdan beri doktor kız olarak görüyor
Vajinal ultrasonda farklimi oluyor onu anlayamiyorum göbekden farkli vajinal farklimi.. Ille sagda diye kiz olcak diye garantide yoktur sanmiyorum öyle bisey bakalim artik :)Evet cani senin dedigin gibi ultrasonda ama karindan ultrasomda bebek kesenin sagindaysa kız cunku gercekte solda oluyor
Haklisin canim bencede öyleBelirtiler cinsiyet hep hikaye yok öyle bişey...ikinci bebeğim olacak birinci ile en ufak bir benzerlik yok ama ikisi de kız...İlk kızımda deli gibi tatlı yedi şimdi görmek bile istemiyorum....ilkinde bir kez bile bulantı yaşamadım aşerme nedir bilmedim bunda ilk 3 ay kabus gibiydi...
18. haftada netleştı kızım olacağı...
Tabiki garanti si yok canım öyle diyorlar sadece ramzi teorisi diye bir forum vardi orda ona gore tahmin yapiyorlardi vajinalde sagdaysa diyelim sag oluyor ama karindan tam tersiVajinal ultrasonda farklimi oluyor onu anlayamiyorum göbekden farkli vajinal farklimi.. Ille sagda diye kiz olcak diye garantide yoktur sanmiyorum öyle bisey bakalim artik :)
Gobegimin altinda kahverengi cizgi cok belirgin ama ikiz kizlarimi bekloyorumBen de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Benim vajinal ultrasond sagda ama solumda hissediorum basdan beri oda tuhaf o zaman sagda hissetmem gerekirdi :)Tabiki garanti si yok canım öyle diyorlar sadece ramzi teorisi diye bir forum vardi orda ona gore tahmin yapiyorlardi vajinalde sagdaysa diyelim sag oluyor ama karindan tam tersi
Canim bebek solunda olabilir bu ilk haftalarda bebek kesenin ne tarafimdaysa ona gore yapilan bir tahmin bildigim kadariylaBenim vajinal ultrasond sagda ama solumda hissediorum basdan beri oda tuhaf o zaman sagda hissetmem gerekirdi :)
Tmm canm sağol :)Canim bebek solunda olabilir bu ilk haftalarda bebek kesenin ne tarafimdaysa ona gore yapilan bir tahmin bildigim kadariyla
Benim ilk öğrendiğimde solda buldu keseyi ama 4 gün sonra da sağda bulduCanim bebek solunda olabilir bu ilk haftalarda bebek kesenin ne tarafimdaysa ona gore yapilan bir tahmin bildigim kadariyla
Demekki 3/4 günde bile değişebiliyor durum :))Benim ilk öğrendiğimde solda buldu keseyi ama 4 gün sonra da sağda buldu
Mesela ilk sol tarafimda belli yerde ağrı vardı o yerdeymis kese sonra sağ tarafimda oldu ağrı hala sağ taraf aciyo:)Demekki 3/4 günde bile değişebiliyor durum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?