- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
Teyzoşları biz dün doktor amcamıza gittik benim kızımın suyu gelişimi herşeyi normalmiş içim çok rahatladı bu aralar çok endişeleniyordum. Yavru kuşum tam tamına 2601 gr olmuş boyu 47,2cm (boyunu artık ultroson cıktısındaki FLölçüsünü 7 ile çarparak kendim hesaplıyorum)
Az önce doktordan geldim kızlar..oğluşum 3100 gram ve 50.5 cm..herşeyi iyi maşallah.haftaya cumaya kavuşuyoruz oğluşumla:)))
ya kızlar ben kafaya takmaya başladım sizleri okuyunca şuan 36 haftalık hamileyim 2 hafta önce bebeğim 1700 gr dı az geldi bana moralim bozuldu ya neler bebeğe kilo yapar
ya kızlar ben kafaya takmaya başladım sizleri okuyunca şuan 36 haftalık hamileyim 2 hafta önce bebeğim 1700 gr dı az geldi bana moralim bozuldu ya neler bebeğe kilo yapar
hayırlısı olsun canım,darısı bizim başımıza inşallah
bend edoktora gıttım 35-5 gunlugum bebıs 2500 dedı doktor 3 kılo dogar ıyı dedı..
cuma nts gel dedı.........
Canim seninle benim bebisin kilolari ayni duzeyde devam ediyo.Bizim minikler cok tembel analari gibi degil hicAllahtan sagliklari yerinde.Bu arada bende bu cuma giricem nts ye cok heyecanliyim canim şutarafagitti
kızlar şimdi doktordan geldim maşallah fıstığım 3036 gram olmuş 35+6 dayım.ben hiç kilo almamışım .nstye girdim bebeğimin kalp atışları çok fazla çıktı.böyle devam ederse galiba acil sezeryana alıcak beni.moralim çok bozuldu.1 nisanda gel karar verelim dedi.
bizde pazartesi gittik 34+2 hafta ve meleğim 2777gr doktorum gayet normal dedi hatta bir hafta ileriden gidiyomuş allahım hepimizin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı....[/QUO
maaşallah bebişine,sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?