bebişlerr kaç gram

evet kızlar artık bende doğsun bebeğim diyenlerdenim bebeğime kavuşmaya yaklaşık 30 gün var önce de olabilir sonrada sağlıklı doğsunda kilomuzda iyi 2kilo 700gr 35.haftadayız hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasişp etsin allahım

Teyzoşları biz dün doktor amcamıza gittik benim kızımın suyu gelişimi herşeyi normalmiş içim çok rahatladı bu aralar çok endişeleniyordum. Yavru kuşum tam tamına 2601 gr olmuş boyu 47,2cm (boyunu artık ultroson cıktısındaki FLölçüsünü 7 ile çarparak kendim hesaplıyorum)

maaşallah kızlar bebişler buyuyor,bende cumartesı gıdıcem inşallah doktora bakalım oğluşum ne kadar buyumuş:))

Az önce doktordan geldim kızlar..oğluşum 3100 gram ve 50.5 cm.. herşeyi iyi maşallah.haftaya cumaya kavuşuyoruz oğluşumla:)))

ya kızlar ben kafaya takmaya başladım sizleri okuyunca şuan 36 haftalık hamileyim 2 hafta önce bebeğim 1700 gr dı az geldi bana moralim bozuldu ya neler bebeğe kilo yapar

ya kızlar ben kafaya takmaya başladım sizleri okuyunca şuan 36 haftalık hamileyim 2 hafta önce bebeğim 1700 gr dı az geldi bana moralim bozuldu ya neler bebeğe kilo yapar

Canim uzulme bende 31 haftalikken gitmistim o zaman 1600 demisti doktorum.Diger arkadaslarin bebekleri 2 kiloda gezerken benim kusum geriden geliyordu.Hala daha oyle benim kuzum diger bebeklere gore yaklasik 200 gr zayif oda normal cunku diyet yapiyorum.Sende kafaya takma bebeginin gelisiminde bir aksilik olsaydi Allah korusun doktorun derdi.Merak etme simdi senin kusun 2100 olmustur en az olarak diyorum cunku haftada 200 gr aliyor bebekler en az.Dahada dogumuna 4 hafta var.Allahin izniyle tam 3 kilo ile dogar.Daha az bile dogsa korkma kilo cok etkilemiyo bebegi saglikli olsunda gerisini yine olur..

canım kafana takma bence doktorun normal dediyse normaldir,üzülüp bebişinide üzme,sen beslersın sütünle merak etme

Canım hiç moralini bozma,önemli olan bebeklerimizin kilolu doğması değil.sağlıklı doğması..doğduktan sonra biz nasılsa güzelce besler,kilo aldırırız onlara:)))

ayy kızlar çok teşekürler birazda olsa rahatladım valla
doktorumda bu şekilde giderse 3 kilo doğar diyor ama işte genede üzülüyorum

benim kızımda bugün kontrolumüzde 3089 gr çıktıı dr daha doguma kadrda alır dedi ama bakalım bende aksine kilo verdim ama korkmuştum kızıma zararı olur o kilo almaz die ama aksine ALLAHa çook şükür bebegime yaramış o kilo almış

bend edoktora gıttım 35-5 gunlugum bebıs 2500 dedı doktor 3 kılo dogar ıyı dedı..

cuma nts gel dedı.........

bend edoktora gıttım 35-5 gunlugum bebıs 2500 dedı doktor 3 kılo dogar ıyı dedı..

cuma nts gel dedı.........

Canim seninle benim bebisin kilolari ayni duzeyde devam ediyo.Bizim minikler cok tembel analari gibi degil hic Allahtan sagliklari yerinde.Bu arada bende bu cuma giricem nts ye cok heyecanliyim canim şutarafagitti

kızlar şimdi doktordan geldim maşallah fıstığım 3036 gram olmuş 35+6 dayım.ben hiç kilo almamışım .nstye girdim bebeğimin kalp atışları çok fazla çıktı.böyle devam ederse galiba acil sezeryana alıcak beni.moralim çok bozuldu.1 nisanda gel karar verelim dedi.

Canim seninle benim bebisin kilolari ayni duzeyde devam ediyo.Bizim minikler cok tembel analari gibi degil hic Allahtan sagliklari yerinde.Bu arada bende bu cuma giricem nts ye cok heyecanliyim canim şutarafagitti

sneın kıde aynı kılo damı canım..

o kadar da dıkkatlı beslenıyorzz
doktor 3 kılo bıze yeter dedıı

bizde pazartesi gittik 34+2 hafta ve meleğim 2777gr doktorum gayet normal dedi hatta bir hafta ileriden gidiyomuş allahım hepimizin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı....

canım bozma moralini onemli olan bebişinin sağlığı,hem zaten 1 nısanda 37 haftanın içinde olacaksın sanırım,yanı çok az kalmış olacak,bozma moralini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…