bebişlerr kaç gram

teyzoşları bugün 27+4 benim oğlum 1.021gr olmuş tabi annesininde aldığı kilo toplam sekiz oldu ama vercez artık aldığımız gibi napalım

Elmasekeri senin oglusununda masallahi var bakalim bizim kontrol pazartesi benim guzum kac kilo bakalim..

annişçim sağlıklı olup sağlıkla doğsunlarda kaç olursa olsunlar pazartesi yazarsın miniğinin ağırlığını bizde öğreniriz.. ayyy bide kucağımıza alıp yüzünü görsek nasıl merak ediyorum bi bilseniz

ben en son ayrıntılı ultarsoyona gırdım
subatın bırınde kontrolum var en son ıkı gun once doktorum kultur testını gosterdım dıkkat et kılo alma dedı..

yaa kızlar gebelik takvimlerimiz olmayınca kaçıncı haftanızdasınız anlaşılmıyoki ışıkçım bende toplamda sekiz kilo almışım 28. haftamdayım ya sen kaçtasın ben biraz fazlamı gitmişim ki,,kibelacım kontrollerimiz ii gidiyo ama insanın aklından bazen kötü şeylerde geçmiyo değil valla haberleri falan izledikçe psikolojim bozuluyo yok kontrollerde sağlıklı diyolardıda doğduktan sonra engelli olduğu anlaşıldı falan muhabbetleri oluyoya canım sıkılıyo benimde işte

bu arada ayrıntılı ultrasona bende girmiştim bebişimi 4 boyutluda gördüm bu kadar çirkinmiydik hepimiz yaa ama bide doğduktan sonra görcem oğlumu nasıl sevimli bi bebek olcak en azından bizim için ööle olcak mis gibi kokacak bana ay ay minicik elleri ayakları yaa ben nasıl çorap giydircem o ayaklara korkarım ben parmaklarına bişi olcak diye hele bide nasıl yıkayacam düşündükçe korkar oldum vallahi

canım benım ya ınsan bazen moralı bozuluyor stres yapıyor bunlarda bebısı etklıyor
ben bu yuzden dogum vıdeolarını ızlemıyorum...

stres olmamak ıcın herkesın acı cekme anlayısı farklı

rabbım korusun bebıslerımızı dua etmekten baska care yok
duzenlı doktorumuza gıdıyoruz beslenıyoruz olunca oluyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…