- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Yok inan o yorumlara hiç kizmiyorum ,bozuomuyorum .Çünkü bende de pay var kendim bağırırken iyi ,eşim az ciddilesse pencemi çıkarıp oğlumu kanatlarımın altına aldım .Allah yardımcın olsun canım.. Seni çok iyi anlıyorum Allah önce sağlık versin ama Rabbim zor çocukla imtihan ettirmesin benim oğlum 2,5 yaşında.. Hem geç konuştu hem çok zor bi çocuktu taki 2 aydır dili çözüldü biraz anlaşmaya ve hayattan keyif almaya başladık ailece.. Ama ondan öncesi resmen fenaydı.. O yüzden zor çocukla imtihan olmamış hanımlar lütfen atıp tutmasın yok şımartmışsınız yok sınır koymamışsınız.. tabi uslu çocuğun olsun mum gibi oluyorlar görüyorum bende yaşadım çevremdeki herkesin çocuğu var değişik yaş grubundan..
bol bol dua et.. eşinle aranı güzel ve yumuşak huylu tut çocuğun huysuzluk yüzünden aranı açma.. bebeğini en çok sen seversin şüphesiz kızsan dahi..
her gün konus onunla ve bi süre parka götürme.. sakinleşmesini bekle.. üstüne gidersen hiç iyi olmuyor.. yaşadım gördüm.. oyun hamuru/pastel-sulu boya ile boyama/Lego/kinetik kum/kovalamaca-saklambaç gibi enerji harcatan zihin yoran karşılıklı oyunlar oynayarak yavaştan ipleri kendi eline al hakimiyet kurmayı oyunlarla öğret ona.. bu süreçte Allah yardımcın olsun öyle iyi anlıyorum ki seni hüngür hüngür ağlardım içim acırdı resmen sanki geçmeyecek gibi.. ama anladım ki bir dönemmiş o.. Allah sizinle olsun..
Evet cidden zor çocuk Allah hepsine sağlık versin tabiki .Ne bıleyim bu kadar hareket ,uykusuzluk böyle düşünmemiştim sanırım :)
Kendi istediği oyunlar dışında oynamaz ve. Sabıt durduğu oyunlardan hefret eder .Boyama yaptığı en fazla 5 dk sıkılır :)
Ama daha sabırlı olmam gerek dediğin gibi bağırıp çağırma çare olmuyir bende de olmadı