Beceremiyorum

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
Baştan uyarayım biraz çişli bir konu ve artık ağlama noktasına geldiğimdem baya da açık yazmışım.

Artık dayanamıyorum. O çubuğa işeyemiyorum. Gebelik testinden bahsediyorum. Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki. Alaturka tuvalet de yok evde. Sadece alafranga var. Kimseye anlatamıyorum. Herkes nasıl yapıyor anlamıyorum. Bugün batım vardı regli olmadım. Erken gebelik testlerinden aldım. Sıçratmadan yapıcam diye 2 gün önce beceremedim sanırım denk gelmedi. o testte boşa gitti. 5 sn tutun diyor. ya da bir kaba yapın diyor. yahu nasıl yapıyorsunuz. Sabah ilk çişle yapın diyorlar. Zaten bütün gece gitmemişsin haliyle kımıl kımıl çıkmıyor ki böyle nazik nazik hiç bir yeri kirletmeden olsun.
Biliyorum kan testi ver kurtul diyeceksiniz ama bizim burda test sonuçları ertesi güne çıkıyor. Ben 2dk bekleyim de öğreneyim bir umut olsun kan testinden önce diyorum ama beceremiyorum. Çok mutsuzum. Tabi obsesifliğim de var. Çişle falan çok muhatap olmak tiksindiriyor beni. Yani tabi ki kim tiksinmez de diyebilirsiniz.

Siz de açık açık yazın. İşte bacaklarını birleştirip şu açıyla yaparsan sıçramıyor falan diyin. Bir yol gösterin.

plastık bır bardak alıp ona yapsanız ve cubugu ona batırsanız en rahatı olur sanki.ben öyle yapmıştım.
ayrıca açık olacak biraz ama ilk anda bardaga bıraz yapıp sonra koyver kendını,ilk anda tüm haşmetiyle yaparsanız etrafa sıçraması normal sanki:)

plastik bir adet bardak alıyorsun.
idrarını o kaptan pipetle çekip çubuğa damlatıyorsun:))

Neden plastik bir kaba yapıp çubuğu oraya tutmuyorsunuz? Benim aldığım testler hep öyleydi de..

Plastik kap da aynı. Yani dediğim gibi onu sadece hastanede idrar tahlili için denedim. Alaturka tuvaletti ama sıçradıkça sıçradı. Ben çiş yapmayı beceremiyorum sanırım. Kontrollü falan işemek lazım.

plastik bardağa yapacaksınız.ordan da,şu damlacık gibi şeyler var,onlarla kaç damla gerekiyorsa,damlatacaksınız.elleriniz kirlenecek mecbur,yapacak birşey yok.

Neden plastik bir kaba yapıp çubuğu oraya tutmuyorsunuz? Benim aldığım testler hep öyleydi de..

Plastik bardağa işeyin gebelik testinin ucunu içine batırın. Derdiniz çok hoşuma gitti Allah başka dert vermesin

plastik bir adet bardak alıyorsun.
idrarını o kaptan pipetle çekip çubuğa damlatıyorsun:))

Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.

eldiven tak canım eldiven iste iki eline de tak bi kaba yap yavaşça çubukla alır koyarsın kirlenmez sonra da çıkarır atar elini yıkarsın.

:))
ne desem bilemedim ki.
evt biraz kontrollü olmalısın.
ancak idrar çubuğuna direk yapmaktan kolay olsa gerek.
zaten o çubuklar öyle kullanılmamaz ki.
o yuvaya mecbur pipetle damlatmalısın.
test mahvolur tabi:))

Kabı al kapak gibi kapa çişin çıkış yerine işe biraz sonra tut çişini bardağı kabı neyse al oradan. Kalanını yaparken bir yandan da testini yap. Uzaktan tutarsan sıçrar tabi. Önce kabı koy sonra işe. Bu kadar basit...

Sakin , yavaş yavaş işesene. O zaman sıcramaz bence hiç bir yere.
Hızlı akıttıgından çişini oluyor bence.

Ya işte onu bi beceremedim. Sakin yapamıyorum sanırım. Sabah ilk idrar da diyince bütün gece de gitmediysem. İşte sakin yapamadım hiç. İdrar testlerini de sıkışmış bir şekilde verin falan dediklerinden bana işkence.

ben de okuyunca tebessüm ettim :))

benim önerim şöyle, madem klozette yapamıyorsunuz duşa girin ve ayaktayken bir miktarını plastik bir bardağa yapın. sonra zaten duş alırsınız. çok rahat olacağından eminim :))

Açık açık yazıyorum. Önce direk çubuğa işemeyin. Plastik bardak alın bardağa yapın. Hemen tuvalete girer girmez değilde akıntı azalınca doldurun bardağı. Anlatabildim mi ?

Ben evde test yaptığımda plastik ya da kağıt bardak yoktu kavanoza yapmıştım alafrangada değil ayakta tuttum hafif hafif tuta tuta yeterli miktarda çiş yapmıştım sonra çubuğa nasi yaptım hatırlamıyorum ama icine mi soktum bilmiyorum... eger idrar testini yapamıyorsaniz kan testi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…