- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
plastik bir adet bardak alıyorsun.Baştan uyarayım biraz çişli bir konu ve artık ağlama noktasına geldiğimdem baya da açık yazmışım.
Artık dayanamıyorum. O çubuğa işeyemiyorum. Gebelik testinden bahsediyorum. Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki. Alaturka tuvalet de yok evde. Sadece alafranga var. Kimseye anlatamıyorum. Herkes nasıl yapıyor anlamıyorum. Bugün batım vardı regli olmadım. Erken gebelik testlerinden aldım. Sıçratmadan yapıcam diye 2 gün önce beceremedim sanırım denk gelmedi. o testte boşa gitti. 5 sn tutun diyor. ya da bir kaba yapın diyor. yahu nasıl yapıyorsunuz. Sabah ilk çişle yapın diyorlar. Zaten bütün gece gitmemişsin haliyle kımıl kımıl çıkmıyor ki böyle nazik nazik hiç bir yeri kirletmeden olsun.
Biliyorum kan testi ver kurtul diyeceksiniz ama bizim burda test sonuçları ertesi güne çıkıyor. Ben 2dk bekleyim de öğreneyim bir umut olsun kan testinden önce diyorum ama beceremiyorum. Çok mutsuzum. Tabi obsesifliğim de var. Çişle falan çok muhatap olmak tiksindiriyor beni. Yani tabi ki kim tiksinmez de diyebilirsiniz.
Neden plastik bir kaba yapıp çubuğu oraya tutmuyorsunuz? Benim aldığım testler hep öyleydi de..
Neden plastik bir kaba yapıp çubuğu oraya tutmuyorsunuz? Benim aldığım testler hep öyleydi de..
Plastik bardağa işeyin gebelik testinin ucunu içine batırın. Derdiniz çok hoşuma gitti Allah başka dert vermesin
plastik bir adet bardak alıyorsun.
idrarını o kaptan pipetle çekip çubuğa damlatıyorsun:))
:))Plastik kap da aynı. Yani dediğim gibi onu sadece hastanede idrar tahlili için denedim. Alaturka tuvaletti ama sıçradıkça sıçradı. Ben çiş yapmayı beceremiyorum sanırım. Kontrollü falan işemek lazım.
Sakin , yavaş yavaş işesene. O zaman sıcramaz bence hiç bir yere.
Hızlı akıttıgından çişini oluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?