Beceremiyorum

Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.

Yahu bu kadar kasma neden eldiven falan çiş benim çişim diye rahatım ben valla.
Normal tuvalete gidiyorum ama alafranga tek çözümse onda da bir çare bulunur.
Önce kaba yaparken yavaş biraz yapıp sonra kabı kenara koy koyver gitsin.. ahahah ay bu konuya bu kadar ciddi yorum yazdım kendime inanamıyorum

zaten normalde de çok sıçratıyorsan ayaklarına falan da geliyor demektir yavaş yapman lazım kontrollü eldiven de takarsan sorun kalmaz eldiven kirlenir sadece

:))
ne desem bilemedim ki.
evt biraz kontrollü olmalısın.
ancak idrar çubuğuna direk yapmaktan kolay olsa gerek.
zaten o çubuklar öyle kullanılmamaz ki.
o yuvaya mecbur pipetle damlatmalısın.
test mahvolur tabi:))

Yok benim ki predictor hamilelik testiydi. Ucu böyle baya geniş. Yuvalı olanlardan değildi. Hani böyle değil:
http://img.diyadinnet.com/2015/10/gebelik-testi-damlalik.jpg

Benimkinin örneğini bulamadım ama kapağı açınca ucunda 1.5 cmlik alan var.

Ayrıca çiş zannettiğiniz kadar pis değil canım Yara tedavisinde bile kullanılır

Ya öyle cok zordur hele sıkıştı isen.
Ama sakince yapman lazımki sıcramasın.
Ben normaldede yaparken bazen cok sıcrattıgım oluridi.
Ama testlerde dedigim gibi. sakin kızım sakin diyorum. hafif yavaş yavaş. nasılsa bak gidiyor diyorum

Ya siz yazınca çok iyi geldi. Şu kap olayına bir şans daha verip ilk idrar falan kasmadan sakince yapmaya çalışacağım. Ya belki okb olmasa azıcık daha relax bir insan olsam bu raddeye kadar gerilmeyecğeim ama işte.

anlıyorum canım ben seni ben de öyleyim eldiven tak biraz yap yavaşladığında kabı yaklaştır iyice tut az bi miktar yeter zaten sonra kabı da eldivenle tut çubuğu batır eldiveni çıkarır atarsın elini de yıkarsın ben öyle yapıyorum.bimdeki lateks eldivenlerden alabilirsin

Ya okb için tedavi ol diyebilirsiniz. Tedavi oldum. Hayatımın diğer alanlarında baya gelişme var. Ama çiş/kaka mevzusunda sınırı çekiyorum sanırım. Orda tedaviyi reddediyorum :) Bütün dileğim bebeğimin kakası ve çişinin bana tiksinç gelmemesi.

Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.

Battal boy çöp poşeti alıyorsun bir kenarını kesip örtü şekline getiriyorsun

Tuvaletin zeminine seriyorsun. Ayaklarını örtünün yanlarına dışında kalacak şekilde konumlandırıyorsun

Alaturka tuvalete çömelir gibi çömeliyorsun

Plastik bardağın ağzını genital bölgeni kapatacak şekilde konumlandırıyorsun

Bardağı taşırmadan işemeyi kesiyorsun

Bardağı güvenli bir yere koyup poşeti içine sıçrayan varsa dökmeden toparlayıp atıyorsun

Sonrası malum

Ya arkadaşlar gerçekten çok teşkkürler. Konu açmayacağım dedim. Gebelik bölümlerine falan yazdım 2-3 kere bu mevzuyu. Bir türlü olmadı. Sonunda geçenki test negatif çıkınca bugün de hala regl olmayınca nedne yapamıyorum neden bu kadar acizim hepi topu bir gebelik testi diye çok daraldım. İyi ki varsınız.

Sanmam. Onun kakası ve çişi sizi mutlu edecek, o gaz çıkardıkça sizin göbek atasınız gelecek

Harikasın teşekkürler. Deneyeceğim bunları.

Bence böyle daha zor ayağı kayar o poşetten normal tuvalette yapabilir daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…