- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.
:))
ne desem bilemedim ki.
evt biraz kontrollü olmalısın.
ancak idrar çubuğuna direk yapmaktan kolay olsa gerek.
zaten o çubuklar öyle kullanılmamaz ki.
o yuvaya mecbur pipetle damlatmalısın.
test mahvolur tabi:))
Ya öyle cok zordur hele sıkıştı isen.Ya işte onu bi beceremedim. Sakin yapamıyorum sanırım. Sabah ilk idrar da diyince bütün gece de gitmediysem. İşte sakin yapamadım hiç. İdrar testlerini de sıkışmış bir şekilde verin falan dediklerinden bana işkence.
O tesleri de bardağa batırabilirsiniz.Yok benim ki predictor hamilelik testiydi. Ucu böyle baya geniş. Yuvalı olanlardan değildi. Hani böyle değil:
http://img.diyadinnet.com/2015/10/gebelik-testi-damlalik.jpg
Benimkinin örneğini bulamadım ama kapağı açınca ucunda 1.5 cmlik alan var.
bu kadar zahmete iyi haberler alırsın inş cnm:))Yok benim ki predictor hamilelik testiydi. Ucu böyle baya geniş. Yuvalı olanlardan değildi. Hani böyle değil:
http://img.diyadinnet.com/2015/10/gebelik-testi-damlalik.jpg
Benimkinin örneğini bulamadım ama kapağı açınca ucunda 1.5 cmlik alan var.
anlıyorum canım ben seni ben de öyleyim eldiven tak biraz yap yavaşladığında kabı yaklaştır iyice tut az bi miktar yeter zaten sonra kabı da eldivenle tut çubuğu batır eldiveni çıkarır atarsın elini de yıkarsın ben öyle yapıyorum.bimdeki lateks eldivenlerden alabilirsinYa siz yazınca çok iyi geldi. Şu kap olayına bir şans daha verip ilk idrar falan kasmadan sakince yapmaya çalışacağım. Ya belki okb olmasa azıcık daha relax bir insan olsam bu raddeye kadar gerilmeyecğeim ama işte.
Ya siz yazınca çok iyi geldi. Şu kap olayına bir şans daha verip ilk idrar falan kasmadan sakince yapmaya çalışacağım. Ya belki okb olmasa azıcık daha relax bir insan olsam bu raddeye kadar gerilmeyecğeim ama işte.
Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.
Sanmam. Onun kakası ve çişi sizi mutlu edecek, o gaz çıkardıkça sizin göbek atasınız gelecekYa okb için tedavi ol diyebilirsiniz. Tedavi oldum. Hayatımın diğer alanlarında baya gelişme var. Ama çiş/kaka mevzusunda sınırı çekiyorum sanırım. Orda tedaviyi reddediyorum :) Bütün dileğim bebeğimin kakası ve çişinin bana tiksinç gelmemesi.
Battal boy çöp poşeti alıyorsun bir kenarını kesip örtü şekline getiriyorsun
Tuvaletin zeminine seriyorsun. Ayaklarını örtünün yanlarına dışında kalacak şekilde konumlandırıyorsun
Alaturka tuvalete çömelir gibi çömeliyorsun
Plastik bardağın ağzını genital bölgeni kapatacak şekilde konumlandırıyorsun
Bardağı taşırmadan işemeyi kesiyorsun
Bardağı güvenli bir yere koyup poşeti içine sıçrayan varsa dökmeden toparlayıp atıyorsun
Sonrası malum
Bence böyle daha zor ayağı kayar o poşetten normal tuvalette yapabilir daha kolay olurBattal boy çöp poşeti alıyorsun bir kenarını kesip örtü şekline getiriyorsun
Tuvaletin zeminine seriyorsun. Ayaklarını örtünün yanlarına dışında kalacak şekilde konumlandırıyorsun
Alaturka tuvalete çömelir gibi çömeliyorsun
Plastik bardağın ağzını genital bölgeni kapatacak şekilde konumlandırıyorsun
Bardağı taşırmadan işemeyi kesiyorsun
Bardağı güvenli bir yere koyup poşeti içine sıçrayan varsa dökmeden toparlayıp atıyorsun
Sonrası malum
Bence böyle daha zor ayağı kayar o poşetten normal tuvalette yapabilir daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?