- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Bu olaydaki mantığı anlayamadım tuvalette normal şekilde daha mantıklı değil mi, yere poşet sermenin avantajı nedir tam anlayamadım kişinin sorunu bacaklarına eline vs sıçramaması sıçrayacaksa bunda da sıçrar tam anlayamadımAyağını poşete basmıyor tekrar okuyun isterseniz
OKB nedeni ile bu kadar daralmışssın belli ki.Ya arkadaşlar gerçekten çok teşkkürler. Konu açmayacağım dedim. Gebelik bölümlerine falan yazdım 2-3 kere bu mevzuyu. Bir türlü olmadı. Sonunda geçenki test negatif çıkınca bugün de hala regl olmayınca nedne yapamıyorum neden bu kadar acizim hepi topu bir gebelik testi diye çok daraldım. İyi ki varsınız.
Bu olaydaki mantığı anlayamadım tuvalette normal şekilde daha mantıklı değil mi, yere poşet sermenin avantajı nedir tam anlayamadım kişinin sorunu bacaklarına eline vs sıçramaması sıçrayacaksa bunda da sıçrar tam anlayamadım
hiçbirine yapamıyorsan leğene yap..
çubuğa işemek zordur tabi..
Leğene yap sen iyisi
Ya o legeni atarim gibi geliyor. Ozonlasam da cisli legen o
E at tabi nolcakYa o legeni atarim gibi geliyor. Ozonlasam da cisli legen o
Ben zaten alaturkadan bahsediyorum alafranga da tabiki sıçrar alaturka için bunları yazdımız sandım.Neyse fazla sinirlisiniz sanırım soru sormaya gelmiyorMesajları tam okumadan yorum yapıyorsunuz, açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.
"Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki."
Anladığınızı umuyorum. Konu sahibine öneriniz varsa belirtin. Yoksa beni alıntılayıp durmayın.
Ovulasyon testiymiş70 lira olan ne ?
gebelik testi mi
70 lira olan ne ?
gebelik testi mi
temiz bir pet bardağa çişini yapıyorsun çubuğu o pet bardağa daldırıyorsun ,dünyaca bilinen temiz yöntemdir kendileriSiz de açık açık yazın. İşte bacaklarını birleştirip şu açıyla yaparsan sıçramıyor falan diyin. Bir yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?