Beceremiyorum

plastik bardak ufak gelip sıçratır haklısın plastik yoğurt kabı yok mu ona yaparsan sıçramaz bence sonrasında da çubuğu içine batırırsın

Ayağını poşete basmıyor tekrar okuyun isterseniz
Bu olaydaki mantığı anlayamadım tuvalette normal şekilde daha mantıklı değil mi, yere poşet sermenin avantajı nedir tam anlayamadım kişinin sorunu bacaklarına eline vs sıçramaması sıçrayacaksa bunda da sıçrar tam anlayamadım

OKB nedeni ile bu kadar daralmışssın belli ki.
büyük bir kap önermiş bir arkadaş o daha güvenli olacak belli ki senin için.
bebeğinin kakası çişine aynı duyguları besleyeceğini hiç sanmıyorum.
aksine iyileşmende sana yardımcı olacaktır:))

Mesajları tam okumadan yorum yapıyorsunuz, açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.

"Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki."

Anladığınızı umuyorum. Konu sahibine öneriniz varsa belirtin. Yoksa beni alıntılayıp durmayın.

hepsini okumadım ama kabı orana daya ve az az bırak

zaten damlacık kadar lazım

tüm idrarı kaba yapman gerekmez ki

sonra bir saniye tuvaletini tut

kabı çek ve klozete otur

şarrr

oldu bitti

kabı uzağa tutma değsin sana kap bir şeycik olmaz

Ben zaten alaturkadan bahsediyorum alafranga da tabiki sıçrar alaturka için bunları yazdımız sandım.Neyse fazla sinirlisiniz sanırım soru sormaya gelmiyor

Azcık 3 damla lazım ki . .
Sen hepsini mi yapıyorsun. .
Bende gebelik testi yapmaktan bıktım. .

1. Adım Eline eldiven tak.
2. Adım Plastik bir şişeyi ortadan ikiye kes. Plastik bardağın çapı ufak gelebilir her yere sıçrayabilir .
3. Adım Duşun içine gir.
4. Adım Şişenin içine ettikten sonra testin içinden çıkan pipetle çek o yere 3-4 damla damlat :)

İşe yarar sanırsam :)

Allah gönlüne göre versin canım inşallah

Siz de açık açık yazın. İşte bacaklarını birleştirip şu açıyla yaparsan sıçramıyor falan diyin. Bir yol gösterin.
temiz bir pet bardağa çişini yapıyorsun çubuğu o pet bardağa daldırıyorsun ,dünyaca bilinen temiz yöntemdir kendileri
la bu ara amma işeme dersi verdik bu test için tek sen değilsin

çok çişin varsa önce biraz normal yap,
sonra kalan için plastik bardak tutarsın :)
alafrangada zor olabilir ama etrafa dağıtmaktansa bırak elin kirlensin, yıkıcan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…