- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
bu kadar takıntılı iseniz önce tedavi olun ne olur
o çocuk her yere işeyecek zira
komşum anlatıyor ağladım tüm banyoya işedi
bornozlar halılar vs diye
benimki sadece sağa sola işemişti
mesela sehpaya işedi
sildim bezle ve ıslak mendil ile
yani ne çamaşır suyu ne bir şey
fazla takıntı hayatı zorlaştırır ki zaten idrar steril bir sıvıdır eğer enfeksiyon yok ise
Bacım sen en iyisi leğene işe. İçine de atarsin artık çubuğu
Tuvalet alıştırma döneminden bahsediyor galiba da ıslak mendille silip geçmek nedir sehpayı yavAnladım yukarda bir yerde yazmıştım tedavi olduğumu ama araya kaynadı sanırım.
Açıkçası hiç böyle hikayeler duymadım arkadaşlarımdan her yere neden işiyor ya? Altını değiştirirken erkekse falan direk suratına falan geleni duydum da sehpaya işeyeni ilk defa duyuyorum. Yani bana çok iç açıcı gelmedi açıkçası.
Duşakabine gir, bacaklarını hafif açarak çömel, bardağı vücuduna bitişik tut ve bir miktar yavaşça yap. bardağın içine testi at ve klozete geç tamamla, test sonuçlanınca, herşeyi çöpe at. Duşakabini yıka, duş al ve çık.
Yalnız bu süreç senin için böyle OKB nin yaşam kaliteni ne kadar düşürdüğünü bilsen bu konu içinde ayrıca tedavi olmak isterdin.
Verdiğim tüm idrar testlerinde elimi kolumu sallaya sallaya çıktım normal bir şekilde 2 dakikalık bir mesele. Bence gel sen tedavini ol. Çocuğun olunca bu takıntılar ondada tekrarlayabilir.. Mesela benim böcek fobim var ve yavaş yavaş çocuğuma da geçmeye başladı.
Tuvalet alıştırma döneminden bahsediyor galiba da ıslak mendille silip geçmek nedir sehpayı yav
Alaturka tuvalet varken niye banyoda yapsın yav ben de bu öneriyi anlayamadım, OKB zaten kendisi banyoyu yıka yıka temizlenmedi gelir kendisine.Alaturka tuvalette hallet işini banyoyu falan karıştırma bence
Ben de öyleyim haklısın sen aynen öyleler elini yıkamadan çıkan da çok o kapılardan ben eşyayla falan asla tuvalete giremem mesela çantamı o kapılara asamam umumi tuvalete de zorda kalmadıkça girmem hiçbir şekilde ya da hiçbir yere değmemeye çalışırım.En nefret ettiğim yer umumi tuvaletler.Sağolun arkadaşlar. yukarda yazdım ama araya kaynadı tedavi oldum zaten. hani bir kaç takıntım gitti. Ama çiş/kaka bana hala tabu konular. yani sehpaya işese çocuk sadece ıslak mendille silince içim rahat eder mi kestiremedim. Bebiş olsun göreceğiz onu. Ama yaşam kalitesi konusunda haklısınız. Bu konuda rahat olmak güzel.
Atıyorum kimse umumi tuvaletlerde peçete ile açmıyor kapıyı. Ama kimse benim gibi temizliği yapan ablaların aynı eldivenle çöplerdeki kakalı kanlı tuvalet kağıtlarını avuçlayıp kendi büyük çöpüne attığını, temizliği yaptıktan sonra da aynı eldivenle o kapıyı açıp çıktığını gördü mü acaba. Tuvalet işte hala benim için bir tabu. Relax olamıyorum
eh öyle oluyor malesef:))O dönemi ben de çok merak ediyorum. Nasıl oluyor acaba. Böyle işeye işeye mi alışıyorlar?
Ben de bilmiyorum ama en iyisi halıları toplamak o dönem koltuklara da örtü falan sermek bizim gibi titizler için daha az hasarlı olur gibi.O dönemi ben de çok merak ediyorum. Nasıl oluyor acaba. Böyle işeye işeye mi alışıyorlar?
Sağolun arkadaşlar. yukarda yazdım ama araya kaynadı tedavi oldum zaten. hani bir kaç takıntım gitti. Ama çiş/kaka bana hala tabu konular. yani sehpaya işese çocuk sadece ıslak mendille silince içim rahat eder mi kestiremedim. Bebiş olsun göreceğiz onu. Ama yaşam kalitesi konusunda haklısınız. Bu konuda rahat olmak güzel.
Atıyorum kimse umumi tuvaletlerde peçete ile açmıyor kapıyı. Ama kimse benim gibi temizliği yapan ablaların aynı eldivenle çöplerdeki kakalı kanlı tuvalet kağıtlarını avuçlayıp kendi büyük çöpüne attığını, temizliği yaptıktan sonra da aynı eldivenle o kapıyı açıp çıktığını gördü mü acaba. Tuvalet işte hala benim için bir tabu. Relax olamıyorum
Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. Ben baya yardım aldım. Bu konuyu da kapatalım da daha fazla çişli bir konu meşgul etmesin gündemi. Sizi seviyorum.
Ben bardakla falan uğraşmamıştım hiç. Önce çoook yavaş işeyerken testi tutup sonra çekip rahatça işemeye devam etmiştim. İdrarınızın çıkışını kontrol edemiyorsanız kegel egzersizleri yapmıyorsunuz herhalde. Bir çok faydası olan egzersizler doğumda da çok yararı oluyor.
Evet evet benimki direk üzerine işenendendi. Ucunda pembe emici süngerimsi bir parça vardı. Önce yavaş yavaş bıraktım sonra çucuğu o akıma tuttum çektim. Aslında kolay bir iş. Önemli olan çıkış debisini kontrol edebilmek. Bunun içinde kaslar güçlü olmalı. Hem o egzersizler orgazmı da arttıran egzersizler. Yeniden denemelisin bence.Ya işte bu çubuğu kimseye anlatamadım. herkes damlalıklı olan testlerden yaptırmış. Sen de direk çubuğa idrar yapılabileninden mi yaptırdın.
Evet kegel yapmıyorum hiç. Araştırmıştım,, denemiştim ama devamı gelmemişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?