Beceremiyorum

Anladım yukarda bir yerde yazmıştım tedavi olduğumu ama araya kaynadı sanırım.
Açıkçası hiç böyle hikayeler duymadım arkadaşlarımdan her yere neden işiyor ya? Altını değiştirirken erkekse falan direk suratına falan geleni duydum da sehpaya işeyeni ilk defa duyuyorum. Yani bana çok iç açıcı gelmedi açıkçası.

Açık açık yazayım ben de..

Plastik bardağa kontrollü olarak yaptıktan sonra devamını klozete yapıp işimi bitirip sonra teste damlatmıştım

Test sonucu inşallah gönlünüze göre olur

kapalı nasıl yazılır bilmiyorum da şimdi plastik kabı idrarınızın geldiği yeri kapsayacak şekilde oraya yapıştırır gibi tutun.hiç boşluk olmasın yani arada. anlatabildim umarım.

Tuvalet alıştırma döneminden bahsediyor galiba da ıslak mendille silip geçmek nedir sehpayı yav

Şimdi nasıl desek çişin çıktığı yer zaten çıkıntılı birsey oraya daya önce plastik bardak varsa onlara yap sonra test çubuğuna damlat çok yapma ilk cisini tuvalete yap az birsey damladiktan sonra bardağa plastik bardak al batmasin cam bardaklar:)

Sağolun arkadaşlar. yukarda yazdım ama araya kaynadı tedavi oldum zaten. hani bir kaç takıntım gitti. Ama çiş/kaka bana hala tabu konular. yani sehpaya işese çocuk sadece ıslak mendille silince içim rahat eder mi kestiremedim. Bebiş olsun göreceğiz onu. Ama yaşam kalitesi konusunda haklısınız. Bu konuda rahat olmak güzel.
Atıyorum kimse umumi tuvaletlerde peçete ile açmıyor kapıyı. Ama kimse benim gibi temizliği yapan ablaların aynı eldivenle çöplerdeki kakalı kanlı tuvalet kağıtlarını avuçlayıp kendi büyük çöpüne attığını, temizliği yaptıktan sonra da aynı eldivenle o kapıyı açıp çıktığını gördü mü acaba. Tuvalet işte hala benim için bir tabu. Relax olamıyorum

Alaturka tuvalet varken niye banyoda yapsın yav ben de bu öneriyi anlayamadım, OKB zaten kendisi banyoyu yıka yıka temizlenmedi gelir kendisine.Alaturka tuvalette hallet işini banyoyu falan karıştırma bence

Alaturka yok evde. Sadece alafranga var. Ev bizim olmadığından değişiklik de yapamıyoruz. Zaten eşim de alafranga tercih ettiğinden olsa da değiştirebilir miyiz bilemedim.

Ben de öyleyim haklısın sen aynen öyleler elini yıkamadan çıkan da çok o kapılardan ben eşyayla falan asla tuvalete giremem mesela çantamı o kapılara asamam umumi tuvalete de zorda kalmadıkça girmem hiçbir şekilde ya da hiçbir yere değmemeye çalışırım.En nefret ettiğim yer umumi tuvaletler.

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. Ben baya yardım aldım. Bu konuyu da kapatalım da daha fazla çişli bir konu meşgul etmesin gündemi. Sizi seviyorum.

Ya bacım al plastik bardağı giy eldiveni,daya oraya işe zaten sen dayayınca tam sıçrayamaz da üreten bir delik orda çiş geliyor sonuçta.Sıçrarsa da sıçrasın.Çiş sterildir.Mikrop olmaz.Yıkarsın geçer.

Ben bardakla falan uğraşmamıştım hiç. Önce çoook yavaş işeyerken testi tutup sonra çekip rahatça işemeye devam etmiştim. İdrarınızın çıkışını kontrol edemiyorsanız kegel egzersizleri yapmıyorsunuz herhalde. Bir çok faydası olan egzersizler doğumda da çok yararı oluyor.

umumi wc kapıları konusunda ben de sendenim.
çok mecbur kalmadıkça girmem, girersem de kapıları, muslukları peçeteyle açar kapatırım.
dediğin gibi, wcden çıkıp ellerini yıkamadan basıp gidenler var.
bence o konuda abartı değilsin.
ama kendi evinde kendi klozetinde bişey olmaz.
en kötü yıkarsın gider.

Arkadaşlar çok çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. Ben baya yardım aldım. Bu konuyu da kapatalım da daha fazla çişli bir konu meşgul etmesin gündemi. Sizi seviyorum.

Bende seni çooookk seviyorum =))
Çişli mişli konu fark etmez, senin için rahat etsin önemli olan o
Rabbim gönlüne göre versin inş. bebeğini

Allah hayrinizi versin e mi! cok guldum yaa,seviyorm samimi insanlari..
Once tuvaletinizi yapin,sonlara dogru tutun kendinizi ve plastik kaba yapin kalanini.. ayrica kegel egzersizleri cok faydali

Ya işte bu çubuğu kimseye anlatamadım. herkes damlalıklı olan testlerden yaptırmış. Sen de direk çubuğa idrar yapılabileninden mi yaptırdın.
Evet kegel yapmıyorum hiç. Araştırmıştım,, denemiştim ama devamı gelmemişti :)

Evet evet benimki direk üzerine işenendendi. Ucunda pembe emici süngerimsi bir parça vardı. Önce yavaş yavaş bıraktım sonra çucuğu o akıma tuttum çektim. Aslında kolay bir iş. Önemli olan çıkış debisini kontrol edebilmek. Bunun içinde kaslar güçlü olmalı. Hem o egzersizler orgazmı da arttıran egzersizler. Yeniden denemelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…