- Konu Sahibi caninfistigi
-
Ovulasyon testleri ya. Onda baya kazıklanmışım. Başka ucuz markalar varmış. Tecrübesizliğime denk geldi. İçinde de 7 tane var. Şunun gibi:
http://www.saglikbakimreyonu.com/pr...t_17804.html?gclid=COWbiNmOzc4CFcYp0wodx9IKOw
Çişin tamamını almak zorunda değilsinki fıstık
madem sıçrıyo alttaki herşeyi çıkar duşa gir
aç bacaklarını rahatça işe
sadece duş batar
Plastik bir kapla dusa girseniz mesela Dus alir cikarsiniz
1. Adım Eline eldiven tak.
2. Adım Plastik bir şişeyi ortadan ikiye kes. Plastik bardağın çapı ufak gelebilir her yere sıçrayabilir .
3. Adım Duşun içine gir.
4. Adım Şişenin içine ettikten sonra testin içinden çıkan pipetle çek o yere 3-4 damla damlat :)
İşe yarar sanırsam :)
Allah gönlüne göre versin canım inşallah
Ovulasyon testleri ya. Onda baya kazıklanmışım. Başka ucuz markalar varmış. Tecrübesizliğime denk geldi. İçinde de 7 tane var. Şunun gibi:
http://www.saglikbakimreyonu.com/pr...t_17804.html?gclid=COWbiNmOzc4CFcYp0wodx9IKOw
Duşakabin bence de iyi değil ya ben de huylanırım , sen git kendine plastik taslardan al kullan at yap madem çok takıyorsun 1-2 lira bir şey zaten klozette de yapma alaturkada yap tasda da etrafa gelmez herhalde eldivenini de tak hala huylanırsan duş alırsın olur biter gözünde büyütme ya da git kan ver bekle bu kadar sıkıntıya girmek yerine.ya ben bu duşta çiş mevzusuna da azıcık takıntılıyım sanırım. İşediğim leğeni atarım diyorum ya duşa kabin atsan atılmaz satsan satılmaz.
Ya aslında sanırım benim derdim millet için max 5 dklık bir olay benim her yeri ozonlamamla biten saatlik bir olaya nasıl dönüşüyor mutsuz olduğum o.
Belki olamıyor hamile aylardır bekliyor heyecanla baksanıza kan testini beklemek bile zor geliyor kendisi için hamile olmak herkes için kolayca sahip olunan bir şey değil ben de çok bekledim test yaparak heyecanla.Niye bu kadar kasiyosun ki? Hamileysen hamilesindir zaten.
Hic test yapmadim.
Olabilir. Bence gereksiz. Fikrim bu. Heryer ciste olmaz boylece.Belki olamıyor hamile aylardır bekliyor heyecanla baksanıza kan testini beklemek bile zor geliyor kendisi için hamile olmak herkes için kolayca sahip olunan bir şey değil ben de çok bekledim test yaparak heyecanla.
Yaşamayan, kolay kavuşan bilmez halden anlamaz tabi...Olabilir. Bence gereksiz. Fikrim bu. Heryer ciste olmaz boylece.
Legene yap alan geniş olduğu için sıçramaz etrafa sonra oradan al cisi teste damlatBaştan uyarayım biraz çişli bir konu ve artık ağlama noktasına geldiğimdem baya da açık yazmışım.
Artık dayanamıyorum. O çubuğa işeyemiyorum. Gebelik testinden bahsediyorum. Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki. Alaturka tuvalet de yok evde. Sadece alafranga var. Kimseye anlatamıyorum. Herkes nasıl yapıyor anlamıyorum. Bugün batım vardı regli olmadım. Erken gebelik testlerinden aldım. Sıçratmadan yapıcam diye 2 gün önce beceremedim sanırım denk gelmedi. o testte boşa gitti. 5 sn tutun diyor. ya da bir kaba yapın diyor. yahu nasıl yapıyorsunuz. Sabah ilk çişle yapın diyorlar. Zaten bütün gece gitmemişsin haliyle kımıl kımıl çıkmıyor ki böyle nazik nazik hiç bir yeri kirletmeden olsun.
Biliyorum kan testi ver kurtul diyeceksiniz ama bizim burda test sonuçları ertesi güne çıkıyor. Ben 2dk bekleyim de öğreneyim bir umut olsun kan testinden önce diyorum ama beceremiyorum. Çok mutsuzum. Tabi obsesifliğim de var. Çişle falan çok muhatap olmak tiksindiriyor beni. Yani tabi ki kim tiksinmez de diyebilirsiniz.
Alaturka tuvalet varken niye banyoda yapsın yav ben de bu öneriyi anlayamadım, OKB zaten kendisi banyoyu yıka yıka temizlenmedi gelir kendisine.Alaturka tuvalette hallet işini banyoyu falan karıştırma bencebence banyoya gir, orada ayaktayken cubuga yapmaya calis, batarsa da batsin banyodasin zaten, her yeri yikar dusunu alir cikarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?