Beceremiyorum

Çişin tamamını almak zorunda değilsinki fıstık
madem sıçrıyo alttaki herşeyi çıkar duşa gir
aç bacaklarını rahatça işe
sadece duş batar

Plastik bir kapla dusa girseniz mesela Dus alir cikarsiniz

ya ben bu duşta çiş mevzusuna da azıcık takıntılıyım sanırım. İşediğim leğeni atarım diyorum ya duşa kabin atsan atılmaz satsan satılmaz.
Ya aslında sanırım benim derdim millet için max 5 dklık bir olay benim her yeri ozonlamamla biten saatlik bir olaya nasıl dönüşüyor mutsuz olduğum o.

O zaman plastik bardagin agzini daya vajinana iyice kapat bardakla orani sonra sal gitsin ne diyeyim o zaman sicramaz sonra istedigin sekilde yap testini

enfeksiyon olmayan idrar sterildir zaten :)
ben de nefret ettiğim için bu klozette idrar testi yapmıyordum.
anneme gidince ya da çalışırken yapıyordum :)
hatta hep kan veriyordum.
hamileliğimi de işte öğrendim :)

Duşakabin bence de iyi değil ya ben de huylanırım , sen git kendine plastik taslardan al kullan at yap madem çok takıyorsun 1-2 lira bir şey zaten klozette de yapma alaturkada yap tasda da etrafa gelmez herhalde eldivenini de tak hala huylanırsan duş alırsın olur biter gözünde büyütme ya da git kan ver bekle bu kadar sıkıntıya girmek yerine.

Gulumsedim acikcasi. Ilk defa boyle bir sorunla karsilastim.
Birazda saskinim.
Nekadar basincli (tazikli) yapiyorsunuzki bardağa yaotiginizda bile disari fiskiriyor. Sicriyor.
Bardagi tam o yere koy ve sakince isemeye calis. Birden tazikli degil. Madem sicriyor bardagi uzak tutma. Tam o yerine degdir ozaman. Kapat yabi etraftan sicramasin. Azicik isedikten sonra bardagi cek. Geri kalanida wc ye yap.
Sonra cubugu bardaga batir.

Sabahleyin cisin bir miktarini akitip diger geleni plastik bardagi yapin. Daha sonra cubuga damlatin. 5-10dk beklediginizde sonuc cikiyor. Kolay gelsin. Bardagi cisin ciktigi yere dogru getirin, bardagu cok bastirmadan yavas yavas yapin. Siddetli yaparsaniz etrafa bulasir.

Niye bu kadar kasiyosun ki? Hamileysen hamilesindir zaten.

Hic test yapmadim.
Belki olamıyor hamile aylardır bekliyor heyecanla baksanıza kan testini beklemek bile zor geliyor kendisi için hamile olmak herkes için kolayca sahip olunan bir şey değil ben de çok bekledim test yaparak heyecanla.

Belki olamıyor hamile aylardır bekliyor heyecanla baksanıza kan testini beklemek bile zor geliyor kendisi için hamile olmak herkes için kolayca sahip olunan bir şey değil ben de çok bekledim test yaparak heyecanla.
Olabilir. Bence gereksiz. Fikrim bu. Heryer ciste olmaz boylece.

Plastik bardaktan ziyade daha büyük maşrapa gibi bi şeye yapın oradan pipet yardımıyla teste damlatın. Ben direk teste yapmıştım iki damla ama nası yapabiliyorum bilemedim şimdi

Duş konusunda da takıntılıymışsınız:) ama şöyle düşünün: tuvaletin dışına yerlere banyo halısına vs sıçramasındansa duşun içinde kalsın. Gidere yakın durun işiniz bitince yine ozonla istediğiniz kadar yıkayın. Temizliği daha kolay olur. Ya da son çare biraz sabırlı olup kan testi verin ve ertesi günü bekleyin. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız.

Duşakabine gir, bacaklarını hafif açarak çömel, bardağı vücuduna bitişik tut ve bir miktar yavaşça yap. bardağın içine testi at ve klozete geç tamamla, test sonuçlanınca, herşeyi çöpe at. Duşakabini yıka, duş al ve çık.

Yalnız bu süreç senin için böyle OKB nin yaşam kaliteni ne kadar düşürdüğünü bilsen bu konu içinde ayrıca tedavi olmak isterdin.

Verdiğim tüm idrar testlerinde elimi kolumu sallaya sallaya çıktım normal bir şekilde 2 dakikalık bir mesele. Bence gel sen tedavini ol. Çocuğun olunca bu takıntılar ondada tekrarlayabilir.. Mesela benim böcek fobim var ve yavaş yavaş çocuğuma da geçmeye başladı.

Legene yap alan geniş olduğu için sıçramaz etrafa sonra oradan al cisi teste damlat

bence banyoya gir, orada ayaktayken cubuga yapmaya calis, batarsa da batsin banyodasin zaten, her yeri yikar dusunu alir cikarsin.

bence banyoya gir, orada ayaktayken cubuga yapmaya calis, batarsa da batsin banyodasin zaten, her yeri yikar dusunu alir cikarsin.
Alaturka tuvalet varken niye banyoda yapsın yav ben de bu öneriyi anlayamadım, OKB zaten kendisi banyoyu yıka yıka temizlenmedi gelir kendisine.Alaturka tuvalette hallet işini banyoyu falan karıştırma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…